Δούκισσα Νομικού: «Θέλω ο άντρας να έχει γλύκα και τσαγανό»

0
0
Δούκισσα Νομικού Θέλω ο άντρας να έχει γλύκα και τσαγανό

Τελικά η Δούκισσα Νομικού είναι μόνη στην προσωπική της ζωή; Και αν ναι, πώς θέλει τον άντρα που θα έχει στο πλάι της; Και τι είναι αυτό που πραγματικά τη χαλαρώνει; Η ίδια απαντά σε όλες τις ερωτήσεις.

Στην ερώτηση αν είναι μόνη στην προσωπική της ζωή, η όμορφη παρουσιάστρια δηλώνει: «Μόνη μου, μόνη μου δεν γίνεται να είμαι. Έχω την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους συνεργάτες μου. Εάν με ρωτάτε εάν έχω σχέση, όχι δεν έχω».
Τι πρέπει, όμως να έχει ένας άντρας για να κεντρίσει το ενδιαφέρον της; Η ίδια απαντά αφοπλιστικά στη real: «Να έχει γλύκα και τσαγανό». Όσο για το αν εκείνη κάνει το πρώτο βήμα ή περιμένει από τον άντρα να το κάνει, η Δούκισσα απαντά με ειλικρίνεια: «Προτιμώ ο άντρας να κάνει την πρώτη κίνηση. Είμαι παραδοσιακή». Η ίδια αποκαλύπτει και την πιο όμορφη έκπληξη που της έχει κάνει ποτέ σύντροφός της: «Ένα υπέροχο δείπνο εκεί που δεν το περίμενα». Πώς λειτουργεί όμως στις σχέσεις της; Είναι ρομαντική και περιποιητική; Η Δούκισσα αποκαλύπτει: «Ναι, πολύ, όπως θέλω να είναι και ο άλλος το ίδιο». Τέλος σε ό,τι αφορά τον τρόπο που βρίσκει για να χαλαρώνει, η ίδια αποκαλύπτει: «Αυτήν την περίοδο μόνο το κρεβάτι μου με χαλαρώνει».