Νίκος Βουρλιώτης: «Είπα αρχικά όχι στη συνεργασία με το Νότη»

1
0
Νίκος Βουρλιώτης Είπα αρχικά όχι στη συνεργασία με το Νότη

Για την αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή από το σχήμα που θα εμφανιζόταν με το Νότη Σφακιανάκη, και την συνεργασία του με τον τραγουδιστή, μίλησε ο Νίκος Βουρλιώτης, ο οποίος αποκάλυψε πως στην αρχή είπε «όχι» στον επιχειρηματία του κέντρου που του το πρότεινε:

«Θεωρώ ότι η Δέσποινα όπως και ο Νότης σε αυτή τη φάση, έχουν το δικαίωμα της επιλογής. Αποφασίζουν, είναι δικαίωμα τους να σκέφτονται, και αυτό που σκέφτονται να το κάνουν. Δεν βρέθηκα εκεί ως αντικαταστάτης της Δέσποινας. Μου έγινε Κυριακή βράδυ ένα τηλέφωνο από τον επιχειρηματία, όπου μου έλεγε ότι θέλει να συζητήσουμε, και είπα «όχι». Αυτή ήταν η πρώτη μου απάντηση. Το αιτιολόγησα, λέγοντας ότι δεν έχω πρόβλημα με τις δηλώσεις του Νότη, αλλά επειδή δεν ήμουν η πρώτη τους επιλογή. Στη συνέχεια επιμείνανε, και κάνοντας ένα ραντεβού με τον Νότη, τον οποίο γνωρίζω αρκετά χρόνια, γνωρίζω τις θέσεις του και το πόσο ιδιαίτερος είναι, μου εξήγησε πως δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης, αλλά τίθεται θέμα νέου σχήματος!»

  • Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι:

«Δεν μπήκα στη διαδικασία να συζητήσω πολιτικά με το Νότη. Είμαι ξεκάθαρος στο τι πιστεύω, τι ψηφίζω. Το έχω αποδείξει και έχω υποστηρίξει ανοιχτά αυτό που πιστεύω όλα αυτά τα χρόνια. Το αντιμετώπισα ως μια επαγγελματική πρόταση».

  • Τέλος, πήρε θέση και για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, λέγοντας:

«Από την αρχή ήμουν πάρα πολύ προσεκτικός με όλη αυτή την υπόθεση. Τον γνώρισα μια στιγμή, σε μια παρέα και είπαμε ένα καλησπέρα. Μετά τη δολοφονία, κλήθηκα να κάνω δηλώσεις ως φίλος του Παύλου, επειδή ήμασταν στον ίδιο μουσικό χώρο. Κι εκεί αποφάσισα να είμαι 100% ειλικρινής απέναντι στον εαυτό μου και στο κοινό. Δεν βγήκα να υποστηρίξω όπως πολλοί άλλοι ότι τον γνώριζα. Κράτησα καθαρή στάση και την απόσταση που έπρεπε, για να μην παρεξηγηθώ ότι εκμεταλλεύομαι αυτό το γεγονός για δική μου προβολή και δικό μου συμφέρον! Δεν ήθελα να βγω ως φιλαράκι του Παύλου παίζοντας ένα παιχνίδι επικοινωνίας!»

newest oldest most voted
Notify of
πανος
Guest
πανος

Τωρα μας το λες;εκ των υστερων;