Ρώμας για gay φήμες: «Κατέληξα στις επιλογές που με ικανοποιούν»

0
1
Ρώμας για gay φήμες Κατέληξα στις επιλογές που με ικανοποιούν

Ο Χάρης Ρώμας σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό έδωσε την δική του απάντηση σε ανώνυμους bloggers που αναφέρουν ότι είναι ομοφυλόφιλος.

«Αυτά που γράφονται δεν με απασχολούν καθόλου. Έχω κάνει μια σύνθετη ζωή. Έχω περάσει από όλες τις ερωτικές φάσεις. Δεν το κρύβω. Το θεωρώ τιμή μου και καμάρι μου. Κατέληξα στις επιλογές που με ικανοποιούν και τις υποστηρίζω με μεγάλο σθένος. Δεν αναφέρομαι σ’ αυτά τα θέματα γιατί δεν θέλω να ορίζουν την καλλιτεχνική μου προσωπικότητα. Επειδή σίγουρα είναι πιο “πικάντικα”, εκεί θα στρέφονται οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων κι εγώ δεν θέλω, όπως κάθε καλλιτέχνης που σέβεται τον εαυτό του, να γίνουν πιο καθοριστικά από το καλλιτεχνικό μου στίγμα. Από εκεί και πέρα θεωρώ, ότι όσοι γράφουν αυτά για μένα δεν είναι περισσότερο άνδρες από εμένα», είπε ο ηθοποιός στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» και συνέχισε: «Το λέω με πλήρη συνείδηση. Εγώ αισθάνομαι 100% άνδρας, ξέρω τι είδους επιλογή έχω κάνει και την υποστηρίζω με σθένος. Ποτέ δεν ένιωσα όμως κάτι διαφορετικό. Πάντα αισθανόμουν άνδρας»!

Ο Χάρης Ρώμας δεν έκρυψε μάλιστα ότι έχει φάει χυλόπιτες από γυναίκες και έχει ζήσει στο έπακρο το δράμα του έρωτα. «Έχω ζήσει με γυναίκες και με χυλόπιτες και με αντίστροφο βέβαια, με το να αποχωρώ από σχέσεις, γιατί πιθανώς έψαχνα κάτι άλλο και το κατάλαβα πολύ αργότερα», εξομολογήθηκε.