Αυτοί είναι οι guests του The Voice: Θρίλερ με τη Βίσση

1
0
Αυτοί είναι οι guests του The Voice Θρίλερ με τη Βίσση

Ρόλο – κλειδί, σε ο,τι αφορά τη διαδικασία «εκκαθάρισης» ταλέντων της ομάδας του κάθε coach, πρόκειται να αποκτήσουν σε λίγες εβδομάδες από τώρα, 4 γνωστά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής που μπαίνουν στο “The Voice” ως ειδικοί σύμβουλοι.

Από τη ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ (chrisgalan78@gmail.com)

Ο τραγουδιστής Δήμος Αναστασιάδης, ο συνθέτης και μουσικός παραγωγός, Δημήτρης Κοντόπουλος, ο κιθαρίστας, συνθέτης και ιδρυτικό μέλος των «Τερμιτών», Αντώνης Μιτζέλος και ενδεχομένως ο διευθυντής ορχήστρας του Αντώνη Ρέμου, Αντώνης Σούνκα, αναμένεται να δώσουν τα «φώτα» τους στο talent show, με το που ολοκληρωθεί η διαδικασία των blind auditions.

Κάθε coach θα έχει έναν σύμβουλο, οπότε τα «δίδυμα» που σχηματίζονται είναι Δέσποινα ΒανδήΔημήτρης Κοντόπουλος, Μελίνα ΑσλανίδουΑντώνης Μιτζέλος, Μιχάλης Κουϊνέλης (Stavento)Δήμος Αναστασιάδης και ο Αντώνης Ρέμος με τον επί χρόνια στενό συνεργάτη του.

Βάσει του concept, με το που ολοκληρωθούν οι «τυφλές ακροάσεις» και κάθε κριτής συμπληρώσει 16 άτομα στην ομάδα του, αμέσως μετά αρχίζουν τα battles, με κορυφαία στιγμή, αυτή κατά την οποία ένας coach εκ των πραγμάτων αναγκάζεται να θέσει «εκτός» ομάδας και show τους μισούς υποψήφιους του.

Σε αυτό το στάδιο και προκειμένου να μη γίνουν αδικίες ή λάθη, έρχεται ο σύμβουλος για να… «μοιραστεί» την πίεση της απόφασης με τον coach και να τον βοηθήσει στην επιλογή των πιο ταλαντούχων της ομάδας του.

Βέβαια, το θέμα «Άννα Βίσση» και η είσοδος της στο τηλεοπτικό πρόγραμμα δεν έχει κλείσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει εγκαταλειφθεί η προσπάθεια για μία guest εμφάνιση της στο talent show που – κακά τα ψέματα – από το πρώτο επεισόδιο κατάφερε να αποστασιοποιηθεί από τα reality τραγουδιού της προηγούμενης δεκαετίας…

Όσο για το πότε θα ξεκινήσει η ενεργή συμμετοχή των «συμβούλων»; Σε περίπου 5 επεισόδια, το τηλεοπτικό κοινό θα πάρει μία πρώτη γεύση της συνεργασίας τους με τους κριτές.

Η Δέσποινα Βανδή θα έχει σύμβουλο τον Δημήτρη Κοντόπουλο

Δημήτρης Κοντόπουλος

Η Μελίνα Ασλανίδου θα έχει μαζί της τον κιθαρίστα των «Τερμιτών», Αντώνη Μιτζέλο

Αντώνης Μιτζέλος

Ειδικός σύμβουλος του Μιχάλη Κουϊνέλη, ο Δήμος Αναστασιάδης

newest oldest most voted
Notify of
τουλα σαντο
Guest
τουλα σαντο

ΡΕΜΟς ΒΙΣΣΗ τρομερη χημεια σε συναρπαζουν στο ΠΑΝΘΕΟΝ εκμεταλευτητετο οτι καλλητερο….