Αθηνά Οικονομάκου: «Χωρίζω όταν βλέπω ότι μία σχέση δεν προχωράει»

0
1
Αθηνά Οικονομάκου Χωρίζω όταν βλέπω ότι μία σχέση δεν προχωράει

«Ο γάμος δεν με αφορά καθόλου, παρά μόνο στην περίπτωση που κάνεις ένα παιδί»

Για το σήριαλ του Mega «Κλεμμένα Όνειρα», τους άνδρες, τους λόγους που φεύγει από μία σχέση και τι θέση έχει το ενδεχόμενο ενός γάμου στη ζωή της μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου.

Σχετικά με τις εξελίξεις στα «Κλεμμένα Όνειρα» και την στάση της «Χρύσας» στην απώλεια του «Σταύρου», η Αθηνά Οικονομάκου λέει: «Τον στηρίζει γιατί είναι απώλεια και για την ίδια, μία που με τη Φαίη είχαν έρθει πολύ κοντά. Οι δυο τους δένονται πολύ, σε αντίθεση με αυτό που συμβαίνει με τον Άρη, με τον οποίο η απόσταση μεγαλώνει»

Μάλιστα, παραδέχτηκε στο «7ΜΕΡΕΣ TV» ότι οι άνδρες αισθάνονται μειονεκτικά όταν υστερούν οικονομικά απέναντι από στην σύντροφό τους: «Μου έχει τύχει να είμαι με ανθρώπους που ήταν σε πολύ καλύτερη οικονομική κατάσταση από εμένα και με ανθρώπους που ήταν σε χειρότερη κατάσταση. Για μένα αυτό δεν έπαιξε ποτέ ρόλο για μένα. Για τους άνδρες, όμως, παίζει. Αν υπάρχει αγάπη και έρωτας όλα λύνονται και όχι μόνο στο οικονομικό. Σε όλα».

Όσο για το τί σκέφτεται κάθε φορά που μία σχέση της φτάνει στο τέλος; «Συνήθως χωρίζω όταν βλέπω ότι μία σχέση δεν προχωράει. Όμως, για να μπω σε μια σχέση σημαίνει ότι ταιριάζω πολύ με τον άλλον κι ότι τον θέλω. Οπότε ποτέ δεν μιλάμε για μία λανθασμένη επιλογή. Στεναχώρια υπάρχει σε κάθε χωρισμό, είναι πάντα ένας μικρός θάνατος, αλλά προχωράμε γιατί έτσι είναι τα πράγματα. Δεν μπορεί ο πρώτος που θα γνωρίσεις να είναι ο σύντροφος της ζωής σου».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο γάμο και το ενδεχόμενο ενός παιδιού: «Ο γάμος δεν με αφορά καθόλου, παρά μόνο στην περίπτωση που κάνεις ένα παιδί. Και παιδί θέλω πολύ να κάνω και δεν έχω στο μυαλό μου ότι θα πρέπει να είναι μέσα από μία σχέση που θα έχει δοκιμαστεί για χρόνια. Όσο εύκολο είναι να χωρίσεις μέσα σε δύο μήνες, άλλο τόσο εύκολο είναι να το κάνεις μετά από δεκαπέντε χρόνια. Πιστεύω στην τύχη, στο μοιραίο και στον έρωτα που θα ανατρέψει τα πάντα».