Παπαθωμά – Πετράκος: Ήταν που ήθελαν να το κρύψουν

0
2
Παπαθωμά  Πετράκος Ήταν που ήθελαν να το κρύψουν

Μπορεί Θεοφανία Παπαθωμά και Γρηγόρης Πετράκος να μην έχουν επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει τη σχέση τους, όμως οι φωτογραφίες με τους δυο τους σε πολύ τρυφερά ενσταντανέ, αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα, πως ηθοποιός και τραγουδιστής, ζουν έναν τρελό έρωτα.

Όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, η 41χρονη πρώην σύζυγος του Πασχάλη Τσαρούχα, τους τελευταίους μήνες είναι ζευγάρι με τον 38χρονο, πρώην σύντροφο της Τάμτα.

Οι παπαράτσι, τσάκωσαν το ερωτευμένο ζευγάρι το μεσημέρι της Παρασκευής 24 Ιανουαρίου στο Κολωνάκι, να περπατά χεράκι χεράκι.

Οι δυο τους, συναντήθηκαν γύρω στη 1:30 το μεσημέρι στην πλατεία Κολωνακίου, και στη συνέχεια έφτασαν περπατώντας αγκαλιασμένοι στην οδό Σκουφά, μέχρι την εκκλησία του Διονυσίου Αεροπαγίτου, όπου αφού προσκύνησαν, στη συνέχεια αναχώρησαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, οι δυο τους δεν είχαν μάτια γι΄άλλον, ενώ όχι μόνο δεν έκρυβαν τον έρωτα τους, αλλά ήταν και ιδιαίτερα διαχυτικοί, αφού δεν δίστασαν ν΄αγκαλιαστούν για αρκετά λεπτά, στη μέση της πλατείας Κολωνακίου.