Σκύλος κρατάει στην ζωή 5χρονο αγοράκι με σπάνια ασθένεια

1
0
Σκύλος κρατάει στην ζωή 5χρονο αγοράκι με σπάνια ασθένεια

Μια συγκινητική φιλία, που μετράει 4 χρόνια κρατάει στην ζωή τον 5χρονο Λούκας Χέμπρε: Είναι η φιλία του με τον Τζούνο, ένα γλυκύτατο λυκόσκυλο.

Ο Λούκας πάσχει από το Sanfilippo, ένα σπάνιο σύνδρομο, το οποίο επηρεάζει όλο του το σώμα.

01.jpg

Δεν υπάρχει θεραπεία για αυτή την ασθένεια και οι γιατροί εκτίμησαν πώς ο μικρούλης δεν θα ζήσει περισσότερα από 5 χρόνια.

Και όμως ακόμα είναι ζωντανός και χαίρεται την κάθε του μέρα.

11.jpg

Ο πατέρας του σκέφτηκε να αγοράσουν ένα εκπαιδευμένο σκύλο, ώστε να το βοηθάει και να ειδοποιεί τους γονείς του, όποτε χρειάζεται. Όμως κάτι τέτοιο ήταν αδύνατον, αφού κόστιζε 13.000 ευρώ.

Έτσι  αποφάσισαν να πάρουν ένα αδέσποτο σκύλο από κέντρο ζώων λίγο πριν του κάνουν ευθανασία: την Τζούνο!

02.jpg

Αντί για 13.000 ευρώ, κόστισε στην οικογένεια μόλις 100 ευρώ. Η συγκεκριμένα ράτσα σκύλων, τα Malanois, είναι γνωστά για την ιδιότητά τους να μαθαίνουν γρήγορα εντολές.

Πράγματι, η Τζούνο έμαθε πολύ γρήγορα, όμως όπως λένε οι γονείς του Λούκας υπήρχε «κάτι» από την αρχή μεταξύ τους. Η σχέση τους λειτούργησε από μόνη της.

03.jpg

«Μια μέρα είδαμε την Τζούνο να γυρίζει γύρω από τον Λούκας επίμονα. Να γρυλίζει και να τον σπρώχνει με την μουσούδα της», λέει η μητέρα του και προσθέτει «Ελέγξαμε το οξυγόνο του και ήταν σε πολύ χαμηλά επίπεδα». «Η Τζούνο είναι το στήριγμα του», λέει ο πατέρας του.

Η περίεργη αγάπη τους είναι συγκινητική. 

newest oldest most voted
Notify of
8888
Guest
8888

υπεροχο@@@ υπεροχα πλασματα τα σκυλια, σου δινουν την αγαπη τους απλοχερα