Οι παρουσιαστές χτυπούν τον σάκο του box για να ξεσπάσουν με τόσα που ακούν κάθε μέρα…

3
2
της τεμπελιάς Οι παρουσιαστές χτυπούν τον σάκο του box για να ξεσπάσουν με τόσα που ακούν κάθε μέρα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Καλλίδης αγαπούν την γυμναστική και τελευταία φαίνεται πως προπονούνται φορώντας γάντια και ξεσπώντας στον σάκο του box!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δημοσίευσε στην προσωπική της σελίδα στο Twitter, μια φωτογραφία με την ίδια να προπονείται στο kick boxing. Η παρουσιάστρια, φόρεσε το κολάν και το t – shirt για να είναι άνετη στις κινήσεις της, έβαλε στα χέρια της κοντά γάντια και ξεκίνησε την προπόνηση… επί του σάκου! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει δοκιμάσει πολλές μεθόδους γυμναστικής, με το pilates που κάνει παρέα με την Ελένη Μενεγάκη, να κερδίζει την αγάπη της. Τώρα φαίνεται πως και το kick boxing έχει τραβήξει την προσοχή της Κωνσταντίνας, που βγάζει το άχτι της στο σάκο και του δίνει να καταλάβει με μπουνιές και κλωτσιές!

Στα ίδια γυμναστικά βήματα και ο Βασίλης Καλλίδης! Ο παρουσιαστής του Alpha, ανάμεσα στα γυρίσματα για την εκπομπή του αλλά και την συμμετοχή του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, βρίσκει χρόνο για προπόνηση, επιλέγοντας τον σάκο του box για να γυμναστεί ξεδίνοντας παράλληλα.

 
newest oldest most voted
Notify of
σουλα
Guest
σουλα

πολλες.

κοράκι
Guest
κοράκι

Μα ποιά να φαντάζεται ότι έχει απέναντί της και »τις τρώει»;ποιάν;

σουλα
Guest
σουλα

την αρεσει το μπινελικι αυτηνης γιαυτο δημοσιευει αβερτα φωτο ειναι μαζοχα η κοπελια