Γιάννης Αϊβάζης: «Η Μαρία έμεινε έγκυος ένα μήνα μετά τη γνωριμία μας»

4
2
Γιάννης Αϊβάζης Η Μαρία έμεινε έγκυος ένα μήνα μετά τη γνωριμία μας

Ο Γιάννης Αϊβάζης ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό» της Παρασκευής και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον γάμο του με τη Μαρία Κορινθίου.

 

Για την ιδιαίτερη σχέση με τη σύζυγό του, ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Το παν είναι να είσαι ευτυχισμένος. Ευτυχισμένος είσαι με τον άνθρωπο που θες να είσαι μαζί. Αν δεν ήμασταν ευτυχισμένοι μαζί, θα είχαμε χωρίσει με την πρώτη δυσκολία. Εγώ έχω μεγαλώσει με τις ηθικές αρχές της οικογένειας και πιστεύω πάρα πολύ σε αυτήν. Δεν κάναμε κάτι βιαστικά για να πεις ότι δεν ήμασταν σίγουροι».

 

Μάλιστα, ο Γιάννης Αϊβάζης αποκάλυψε πως η γνωστή ηθοποιός έμεινε έγκυος στην κόρη τους σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μετά την πρώτη τους γνωριμία: «Με τη Μαρία γνωριστήκαμε 28 Ιανουαρίου και το παιδί ήρθε 28 Φεβρουαρίου. Ένα μήνα μετά τη γνωριμία μας, έμεινε έγκυος» είπε.

 

Τι είναι όμως αυτό που δεν θα συγχωρούσε ποτέ στη Μαρία Κορινθίου; «Δεν θα συγχωρούσα ποτέ την απιστία» ξεκαθάρισε ο ίδιος.

newest oldest most voted
Notify of
ΑΤΙΜΗ ΑΝΑΓΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ.....
Guest
ΑΤΙΜΗ ΑΝΑΓΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ.....

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟ.

σιγα
Guest
σιγα

εδώ η Καμηλα εμεινε ενώ τον ειχε δει τρεις φορες μονο.

οχι
Guest
οχι

το @@@ρουμε το εχετε ξαναδηλωσει…εγω παντως αυτο δεν το θεωρω κατορθωμα ….το αντιθετο μαλιστα …αλλα αυτο ειναι δικη μου αποψη

....
Guest
....

καλη π…..α είναι και αυτη