Άντζελα Δημητρίου: «Δεν δέχομαι από τον Ρέμο να εμφανίζεται σε μουσική σκηνή»

4
1
Άντζελα Δημητρίου Δεν δέχομαι από τον Ρέμο να εμφανίζεται σε μουσική σκηνή

Δεν είναι τυχαίο που την αποκαλούν «λαίδη» του λαϊκού τραγουδιού. Μετά από μία μεγάλη πορεία σε αυτό το χώρο αποφάσισε να κάνει comeback με ένα ομότιτλο τραγούδι. Δεν φοβήθηκε μήπως η επιτυχία δεν της ξαναχτυπήσει την πόρτα, γιατί γνωρίζει καλά ότι αν αγαπάς αυτό που κάνεις, σίγουρα θα ανταμειφθείς. Ο λόγος εννοείται ότι γίνεται για την Άντζελα Δημητρίου.

Οι μουσικές σκηνές δεν της αρέσουν ως τρόπος διασκέδασης και εξηγεί το λόγο: «Δεν μου αρέσουν, γιατί δεν μπορείς «να τη βρεις» καθισμένη σε ένα καναπέ, χωρίς να πετάξεις ένα λουλούδι, χωρίς να καπνίσεις, χωρίς να χορέψεις. Και πες ότι η Άννα (σ.σ Βίσση) το κάνει, αλλά από τον Ρέμο δεν το δέχομαι. Όταν τον ακούω, θέλω να πιω, να ανέβω στην πίστα και να πετάξω τα λουλούδια μου. Δεν καταλαβαίνω τι ψάχνουν να βρουν μέσα από αυτή τη στροφή».


Όσο για το ποιος είναι ο καλλιτέχνης θα ήθελε ιδανικά να συνεργαστεί μαζί του, απάντησε στο Thema People: «Θα ήθελα να δουλέψω με τον Πλούταρχο. Τον Γιάννη τον αγαπώ πολύ, γιατί εκτός από πολύ ωραία φωνή , είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Σέβεται τον καλλιτέχνη και αυτό τα λέει όλα. Ο Γιάννης είναι κύριος με το κάπα κεφαλαίο και πιστεύω πολύ σε ένα τέτοιο σχήμα. Επίσης, θα ήθελα πολύ συνεργαστώ με την Άννα (σ.σ Βίσση) γιατι την εκτιμώ και την αγαπώ πολύ».

newest oldest most voted
Notify of
Λαίδη για πάντα
Guest
Λαίδη για πάντα

Σεβασμός στην Αντζελάρα. Η γυναίκα αυτή είναι αξία από μόνη της.
Εφτάψυχη, αθάνατη, ανθρώπινη, πάντα ωραία. Κι άσε τους μιζεροκουλτουριάρηδες να λένε.

κοράκι
Guest
κοράκι

Αυτή θυμάται τα πανηγύρια που τραγουδάει και σηκώνονται όλοι και χορεύουν

@@@
Guest
@@@

ΜΟΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ

πατατα
Guest
πατατα

εδώ μοιάζει με την ασλανίδου