Χουρέμ:

0
5
Χουρέμ Γέννησε κορίτσι
Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται πια, μετά τις δύσκολες ώρες που πέρασε η τηλεοπτική Χουρέμ. Η ηθοποιός Meryem Uzerli, που έγινε γνωστή στη χώρα μας μέσα από τη σειρά “Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής” έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. 

/

 
Η ίδια ανακοίνωσε το ευχάριστο νέο μέσα από τα social media και μοιράστηκε με τους φίλους της την πρώτη φωτογραφία με το χεράκι της κόρης της Lara. Ιδιαίτερα συγκινημένη, μάλιστα, ευχαρίστησε όλους όσους την στήριξαν στην απόφασή της να κρατήσει αυτό το μωρό. 

/

 
Αξίζει να αναφέρουμε πως η γνωστή ηθοποιός πέρασε δύσκολες ώρες, όταν ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της την εγκατέλειψε μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της. 

/

 
Δες το μήνυμα που έστειλε στους φίλους της:
 
“Καλώς ήρθες στον κόσμο λατρεμένη μου Lara Uzerli (10.02.2014) Ευχαριστώ το Θεό που σε έστειλε σε μένα και που ήρθες στον κόσμο υγιής. Ευχαριστώ τον Παντοδύναμο που μου έδωσε την δύναμη να σε προστατέψω από την πρώτη στιγμή. Ήρθες στη ζωή κι αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο. Ευχαριστώ και την καλή μου φίλη Άννα, που ήταν στο πλευρό μου την ώρα της γέννησης και την οικογένειά μου, τους φίλους μου και όλους εσάς που μου στέλνετε θετικές σκέψεις και αγάπη. Σας ευχαριστώ πολύ”