Σε θλίψη ο Κωστόπουλος: Έχασε το σπίτι του στη Μύκονο!

0
6
Σε θλίψη ο Κωστόπουλος Έχασε το σπίτι του στη Μύκονο

Η Μύκονος τη δεκαετία του 90 παρέμεινε η Μέκκα της διασκέδασης. Το πάρτι που είχε ξεκινήσει απ’ το 60 κορυφώθηκε στα 90’s. Την ίδια εποχή ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν ο παντοκράτορας του ελληνικού lifestyle, ο περιζήτητος εργένης, ο άνθρωπος που όλοι ήθελαν στην παρέα τους. Ο ίδιος μετά από αρκετά χρόνια πετυχημένης δουλειάς θέλησε να φτιάξει το πρώτο του σπίτι.

Έτσι. αγόρασε τρία διαφορετικά οικόπεδα στη Μύκονο, στην περιοχή Χουλάκια και έχτισε μια πολυτελή κατοικία με υπέροχη θέα σε όλο το νησί και σχεδόν σ’ όλο το Αιγαίο.

Στα τέλη της δεκαετίας του 90 και μετά τον γάμο του, μαζί με την Τζένη Μπαλατσινού ανακαίνισαν την έπαυλη, η οποία εκτίνεται σε 1.500 τ.μ. Η πισίνα διπλασιάστηκε σε μέγεθος, ενώ κάτω από τη σπίτι στην πλαγιά του βουνού χτίστηκαν 4 μικροί ξενώνες, ένας για το μόνιμο προσωπικό και τρεις για τους καλεσμένους. Από την Ελένη Μενεγάκη και το Σάκη Ρουβά μέχρι τη Δέσποινα Βανδή και όλη σχεδόν την ελληνική showbiz, σχεδόν όλοι έχουν φιλοξενηθεί στα υπέροχα και κομψά πέτρινα σπιτάκια.

Αυτό λοιπόν το σπίτι που θεωρείται μια από τις ωραιότερες εξοχικές κατοικίες στο Αιγαίο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso πουλήθηκε σε ένα ζευγάρι γάλλων κομμωτών για 5.5 εκατομμύρια ευρώ.

Η έπαυλη από το Γενάρη του 2010 -όταν τα οικονομικά προβλήματα με την εταιρία Imako δεν μπορούσαν πλέον να λυθούν- πέρασε στην κατοχή της τράπεζας. Ο ίδιος Κωστόπουλος με επιστολή του εκείνη την εποχή παραδέχτηκε ότι είχε χάσει και το σπίτι της Φιλοθέης, αλλά και την εξοχική του κατοικία στη Μύκονο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η αγοραπωλησία έγινε μια ανάσα πριν φύγει το 2013, αλλά ανακοινώθηκε μόλις πριν λίγες μέρες. Λογικά ό Πέτρος, ο οποίος συνήθως σχολιάζει όλα όσα τον αφορούν και έχουν γραφτεί για εκείνον, θα απαντήσει μέσα από την εκπομπή του στο δημοσίευμα της εφημερίδας.