Απολογήθηκε η Μαύρη Χήρα που κατηγορείται ότι τσιμέντωσε επιχειρηματία στο Διακοφτό

0
4
Απολογήθηκε η Μαύρη Χήρα που κατηγορείται ότι τσιμέντωσε επιχειρηματία στο Διακοφτό

Με την απολογία της κατηγορούμενης συνεχίστηκε στο μεικτό ορκωτό δικαστήριο Αμαλιάδας η πολύκροτη δίκη της επονομαζόμενης «Μαύρης Χήρας» που τον Ιούνιο του 2010 είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με την αποκάλυψη της αποτρόπαιας δολοφονίας του Τάσου Τσαγκαρόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το κατηγορητήριο η 55χρονη έριξε ηρεμιστικό στην πορτοκαλάδα του θύματος και στη συνέχεια ο σύντροφός της τον χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι. Αμέσως μετά η ίδια τον μαχαίρωσε πολλές φορές ενώ με την βοήθεια ενός μόνιμου κατοίκου του Διακοφτού, κατάφεραν να τσιμεντώσουν το πτώμα του 42χρονου κάτω από την μπανιέρα της πολυτελούς μεζονέτας της «Μαύρης Χήρας».

Η 55χρονη υποστήριξε στο δικαστήριο, το οποίο θα συνεδριάσει πάλι στις 12 Μαρτίου, ότι δεν χτύπησε εκείνη τον Τσαγκαρόπουλο αλλά  ο πρώην σύντροφός της, ο οποίος μετά από λίγο καιρό πέθανε λόγω ασθένειας. Επίσης είπε πως μαζί με τον συγκατηγορούμενό της, τον μόνιμο κάτοικο Διακοφτού, βοήθησαν στο να θαφτεί αφού πρώτα πλήρωσαν και τρεις Αλβανούς οι οποίοι συνέβαλαν στο να τον τσιμεντώσουν.

Ο συγκατηγορούμενός της από την άλλη είπε πως ουδέποτε είχε σχέση με την δολοφονία. Πήγε όπως είπε στο σπίτι επειδή του ζήτησαν κάτι πλακάκια. Επίσης υποστήριξε πως η κατηγορουμένη τον ενέπλεξε επειδή είχε ανοίξει το στόμα του και είχε βοηθήσει στην έρευνα της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Τα ίχνη του Τάσου Τσαγκαρόπουλου που έμενε στην Καισαριανή χάνονται στις 23 Μαΐου του 2009 οπότε και είχε δανειστεί από ένα φίλο του ένα άσπρο αυτοκίνητο.

Λίγους μήνες μετά η οικογένεια του 42χρονου επιχειρηματία ζητά την συνδρομή της Αγγελικής Νικολούλη και της εκπομπής Φως στο Τουνελ. Τελικά  το κινητό του εντοπίζεται από τηλεθεατές σε κεντρικό δρόμο του Αιγίου, στοιχείο που σε συνδυασμό με τον εντοπισμό του τελευταίου στίγματος του κινητού του θύματος στο Διακοφτό, στρέφει τις έρευνες της αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή του Αιγίου.

Τελικά μετά από παρέμβαση τηλεθεατή ο οποίος εκ των υστέρων κατηγορήθηκε για συνδρομή στην δολοφονία του επιχειρηματία, οι Αρχές με άδεια εισαγγελέα, ερεύνησαν την πολυτελή μεζονέτα στο Διακοφτό και τελικά αποκαλύφθηκε πως το πτώμα του Τάσου Τσαγκαρόπουλου είχε τσιμεντωθεί κάτω από τη μπανιέρα. Η μεζονέτα άνηκε σε μια 55χρονη γυναίκα η οποία εμφανιζόταν ως πλούσια Ελληνοαμερικανίδα.

Σημειώνεται πως αν και η κατηγορούμενη είχε αρχικά υποστηρίξει πως η ίδια και ο σύντροφός της σχεδίασαν και πραγματοποίησαν την δολοφονία του επιχειρηματία, κατά την απολογία της στον ανακριτή ενέπλεξε στο στυγερό έγκλημα και ένα ομοεθνή της, μόνιμο κάτοικο του Διακοφτού.

Η μαύρη χήρα όμως κατηγορείται ότι έχει εξαπατήσει και δεκάδες ηλικιωμένα άτομα σε όλη τη χώρα αρπάζοντάς τους μεγάλα χρηματικά ποσά.