Ο πρώην σύντροφος της “Χουρέμ” απαντά για την κόρης του

1
2
Ο πρώην σύντροφος της Χουρέμ απαντά για την κόρης του

Το γύρο του διαδικτύου και των social media κάνει τις τελευταίες ώρες, ένα κείμενο που εικάζεται ότι ανήκει στον Can Ates, πρώην σύντροφο της «Χουρέμ» και πατέρα του παιδιού της, ο οποίος αναφέρεται σ΄αυτό, τόσο στη γέννηση της κόρης του Lara, όσο και στην Meryem Uzerli.

Ο Can Ates, είχε “κατηγορηθεί” απο την ίδια την ηθοποιό, πως την παράτησε μόλις έμαθε ότι είναι έγκυος, ενώ αρχικά της είχε ζητήσει να κάνει έκτρωση.

Μάλιστα, η Meryem Uzerli σε μια συγκλονιστική της συνέντευξη, είχε υποστηρίξει πως δεν ήταν λεπτό δίπλα της την περίοδο που εκείνη νοσηλευόταν σε ψυχιατρική κλινική.

Η ανακοίνωση λέγεται πως εκδόθηκε μετά τη γέννηση του μωρού, και αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αν και είχα αποφασίσει να μη μιλήσω για την προσωπική μου ζωή, πρέπει να σας πω κάποια πράγματα, για να αποφύγω όλες τις πιθανές ερωτήσεις σχετικά με ένα νεογέννητο μωρό. Πρώτα απ’όλα να καλοσωρίσω σε αυτό τον κόσμο την κόρη μου, αν και θα ήμουν πιο ευτυχισμένος αν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές.

Χαίρομαι βέβαια που το μωρό είναι υγιές.Από κει και πέρα η σχέση μεταξύ δυο ανθρώπων, ή ενός ανθρώπου με τα παιδιά του, είναι προσωπικό ζήτημα. Μέχρι τώρα δε μίλησα, γιατί σεβόμουν την ψυχολογία μιας εγκύου, τώρα δε θα μιλήσω για το καλό της κόρης μου.

Άλλο είναι όμως να είσαι καλός μπαμπάς, άλλο καλός σύντροφος κ άλλο καλός σύζυγος.

Αν και χωρισμένος από τη Meryem , με ενδιαφέρει η οικονομική στήριξη, αλλά και η ψυχολογική, της κόρης μου. Θα είμαι κοντά της όποτε χρειαστεί.Από εκεί κ πέρα δε θέλω να ααπαντήσω σε κατηγορίες κ συκοφαντίες. Ο χρόνος θα δείξει ποιος έχει δίκιο κ ποιος άδικο κ όλα θα μπουν στη θέση τους».

Μέχρι στιγμής πάντως, δεν έχει γίνει γνωστό αν η εν λόγω ανακοίνωση ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

newest oldest most voted
Notify of
Ακου να δεις
Guest
Ακου να δεις

Το ότι το ρουσφέτι είναι τούρκικη λέξη δε σημαίνει ότι το εφηύραν κιόλας..Και στα φαγητά μας χρησιμοποιούμε και πολλές τούρκικες λέ@@@ις ενώ το φαγητό είναι ρωμαίικο εκτός του κεμπάπ, ντονέρ και γιαουρτιού..Άλλωστε μην @@@χνάμε πόσοι Τούρκοι είναι εξισλαμισμένοι Ρωμιοί..Αυτούς περιμέναμε να μας μάθουν τη διαφθορά και τη δολοπλοκία τόσα χρόνια από την Αρχαία Ελλάδα μέχρι το Βυζάντιο;Όπως περιέγραψε και η φίλη-ος πιο κάτω οι Έλληνες στην αρχαιότητα ούτε ήταν όλοι φιλόσοφοι, ούτε φιλοσοφημένα καλά παιδιά ούτε ευγενείς όπως λες.Κάνανε διάφορα..Γιατί δε διαβάζετε λίγο τα αρχαία κείμενα; Όσο για τη μουσική είναι γνωστό ότι προέρχεται από τη Βυζαντινή της οποίας το… Read more »