Σμαράγδα Καρύδη: “Μπορεί να ζω ακόμη έναν μεγάλο έρωτα”

0
0
Σμαράγδα Καρύδη  Μπορεί να ζω ακόμη έναν μεγάλο έρωτα

«Δεν είμαι κατά του γάμου. Δεν παντρεύτηκα ποτέ γιατί δεν το επεδίωξα. Δεν ήταν κάτι που ονειρευόμουν ιδιαίτερα»

Για τον έρωτα, τις σχέσεις, το παιδί που ποτέ δεν έκανε, αποκάλυψε τον λόγο που δεν έχει παντρευτεί ακόμη, αλλά και για το νέο παιχνίδι που θα παρουσιάσει στο Mega μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη σε πρόσφατη συνέντευξη της.

«Δεν μου αρέσει η ηλικία ιδιαίτερα, αλλά δεν με αγχώνει κιόλας. Από την άλλη, δεν έχω φτάσει στην ηλικία που να κόβονται οι αντοχές μου ‘ή να με έχουν βρει οι αρρώστιες του γήρατος. Εκεί δεν ξέρω πως θα αντιδράσω. Αλλά όσο το σκέφτεσαι και δεν κολλάς, η ηλικία είναι είναι ένα νούμερο», είπε η ηθοποιός σχετικά με την ηλικία της και συνέχισε αναφερόμενη στην ανεξαρτησία στη ζωή της, ενώ εξήγησε και γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ: «Πιστεύω στις σχέσεις και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το γάμο. Δεν είμαι κατά του γάμου. Δεν παντρεύτηκα ποτέ γιατί δεν το επεδίωξα. Δεν ήταν κάτι που ονειρευόμουν ιδιαίτερα. Στις 2-3 μεγάλες σχέσεις που είχα -γιατί δεν είχα και χιλιάδες- δεν έκατσε, αλλά δεν με ενδιέφερε κιόλας. Δεν είχα λόγο να παντρευτώ. Δεν με ενδιέφερε να βάλω νυφικό για να μη μείνω στο ράφι».

Όσο για το πόσο την ενδιαφέρει το να γίνει μαμά; «Μάλλον δεν είμαι για παιδί, απ’ ό,τι φαίνεται. Θα είχε δείξει ότι είμαι για παιδί, θα το είχα κάνει. Είναι κάτι που περνά από το μυαλό μου, αλλά φεύγει γρήγορα», τόνισε.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν έζησε τον μεγάλο έρωτα, οπότε και απάντησε: «Μάλιστα, τον έχω ζήσει. Δεν είπα ότι μου πέρασε, μπορεί να τον ζω ακόμη. Απλά δε θέλω να μιλάω για όλα αυτά, τα πολύ προσωπικά».

Τέλος για το επικείμενο παιχνίδι που πρόκειται να παρουσιάσει στο Mega, η Σμαράγδα Καρύδη είπε στην «Real life»: «Δεν το έχω ξανακάνει, αλλά είναι ένα πράγμα που είναι κοντά σε μένα. Έχει να κάνει με τα παιχνίδια που παίζουμε κι εμείς στο σπίτι μας με παρέες. Έχει σχέση με μένα, δεν είναι τελείως ξένο. Ωστόσο, δεν έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα, οπότε δεν έχω εικόνα. Αλλά, νομίζω, θα κοιτάξω να είμαι χαλαρή, να είμαι ο εαυτός μου».