Σταύρος Ζαλμάς: Τον ενοχλούν και από πάνω

0
2
Σταύρος Ζαλμάς Τον ενοχλούν και από πάνω

«Υπήρξαν θαυμάστριες που προσπάθησαν να μπουν στην προσωπική μου ζωή και στο σπίτι μου. Χτυπούσαν την πόρτα, τα κουδούνια, με περίμεναν τα ξημερώματα κάτω από το σπίτι μου»

Για τις «ενοχλητικές» θαυμάστριες, τις δύσκολες καταστάσεις αλλά και πώς τις αντιμετωπίζει μίλησε ο Σταύρος Ζαλμάς σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Προσπαθώ να μείνω ψύχραιμος και δυνατός. Να μαζέψω τα κομμάτια μου, τις δυνάμεις μου, να τα βάλω δίπλα δίπλα και να στηριχτώ πάνω τους. Έχω “πέσει”, μου έχει συμβεί, αλλά έχω “ξανασηκωθεί”. Δεν γίνεται να μην “πέσεις” αν το παράθυρο της ζωής σου είναι ανοιχτό. Πρέπει να είσαι εξαιρετικά τυχερός για να μη σου συμβεί. Βέβαια, κάθε φορά που πέφτεις, σηκώνεσαι και πιο εύκολα, γίνεσαι και πιο δυνατός», απάντησε όταν ρωτήθηκε πώς αντιδράει όταν καταρρέουν όλα γύρω του.

Όσο για το αν έχουν υπάρξει ποτέ θαυμάστριες που τον έχουν φέρει σε δύσκολη θέση; Ο ηθοποιός είπε στο «ΕΓΩ! weekly»: «Ναι, έχουν υπάρξει και τέτοια περιστατικά. Άνθρωποι που με έφεραν σε δύσκολη θέση στο δρόμο. Γυναίκες οι οποίες προσπάθησαν να μπουν στην προσωπική μου ζωή και στο σπίτι μου. Χτυπούσαν την πόρτα, τα κουδούνια, με περίμεναν τα ξημερώματα κάτω από το σπίτι μου. Το τηλέφωνο δεν ησύχαζε ποτέ. Όταν βγαίνεις τόσο πολύ μπροστά, είναι φυσικό να μαγνητίζεις και ανθρώπους που δεν είναι πολύ καλά ψυχικά. Γιατί σαφώς και υπάρχει πρόβλημα σε κάποιον που παρατάει όλα τα ενδιαφέροντά του και τρέχει πίσω από έναν ηθοποιό».
 
Τέλος, αποκάλυψε ότι είναι μοναχικός άνθρωπος; «Βασικά δεν είμαι πολύ κοινωνικός. Δεν μου αρέσουν οι πολυπληθείς παρέες. Δεν επιδιώκω τη μοναξιά, αλλά δεν υποφέρω κιόλας απ’αυτήν. Αν τύχει να βρεθώ μόνος μου δε θα κάνω τα πάντα για να το αλλάξω. Ποτέ δε θα δημιουργούσα μια σχέση στη ζωή μου μόνο και μόνο για να μην είμαι μόνος. Όταν συμβαίνει αυτό, υποχρεώνεσαι να αποδεχτείς πράγματα από τον άλλο που δεν συνάδουν με τη δική σου ζωή, με τα “θέλω” σου».