«Έχω ποικίλα γούστα στους άνδρες»

3
1
Δήμητρας Ματσούκα Έχω ποικίλα γούστα στους άνδρες

Κάθε φορά γοητεύομαι από άλλα πράγματα

Η σκηνοθεσία είναι κάτι που έχει περάσει από το μυαλό της ηθοποιού Δήμητρας Ματσούκα, όπως η ίδια εξομολογήθηκε: «Μέσα στο πλαίσιο που… φλερτάρω με τρελές ιδέες μου έχει περάσει από το μυαλό να σκηνοθετήσω παράσταση. Όταν δεν έχουμε κάποιον να μας βοηθήσει από την πλευρά του σκηνοθέτη, αυτοσκηνοθετούμαστε».

Μιλώντας στο Πρωινό, η Δήμητρα Ματσούκα απάντησε και στο αν η ομορφιά κάνει καλό η κακό σε μία ηθοποιό: «Η ομορφιά κάνει και καλό και κακό.», είπε, «Κανένας μόνο με αυτό το όπλο δεν μπορεί να πορευτεί. Δεν είχα ποτέ κανένα διακαή πόθο να κάνω καμιά άσχημη, ήθελα απλά να κάνω πράγματα που αρέσουν σε μένα ως θεατή, ανεξαρτήτως εμφανίσεως». 

Για το θέμα του γάμου, η ηθοποιός είπε: «Έχω μία συστολή και μια επιφύλαξη όταν μιλάω για τα προσωπικά μου και να μοιράζομαι πράγματα. Θέλω να τα μοιράζομαι με ανθρώπους που είναι δικοί μου και ο Χ τηλεθεατής δεν είναι δικός μου άνθρωπος. Η ιστορία έχει δείξει ότι έχω ποικίλα γούστα στους άνδρες. Κάθε φορά γοητεύομαι από άλλα πράγματα. Πάντως σίγουρα πρέπει να αισθανθώ ότι είναι ευφυής». 

newest oldest most voted
Notify of
ΜΜ
Guest
ΜΜ

ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΚΑΛΟ Ε9

ουστ
Guest
ουστ

ναι απο τον φιξ μεχρι τον κιρκινεζο τον βοθρο προκειμενου να παιρνεις ρολους ζωον

κοράκι
Guest
κοράκι

»ο καλός μύλος όλα τ’ αλέθει»