Απαρηγόρητος ο Χαϊκάλης στην κηδεία του Σάκη Μπουλά

2
2
Απαρηγόρητος ο Χαϊκάλης στην κηδεία του Σάκη Μπουλά

Οι φίλοι του ήταν όλοι εκεί για το τελευταίο αντίο. Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρέτησε στο κοιμητήριο των Μελισσίων τον Σάκη Μπουλά. Το κλίμα ήταν βαρύ και η θλίψη μεγάλη για τους ανθρώπους που τον αγάπησαν.

«Ο Σάκης είχε φωνή πλούσια και πηγαία, όπως ήταν και ο ίδιος. Μας άφησε όλους άφωνους από τη συγκίνηση και τον θαυμασμό τελευταία που παίζαμε πλάι πλάι. Ήταν σαν μια πηγή που στερεύει, αλλά το νεράκι που βγάζει είναι πάλι νερό πηγής, καθαρό, γνήσιο.», δήλωσε ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Η μόνη φράση που μπόρεσε να πει ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν: «Καλό ταξίδι στο φίλο μας»!

Με κλάματα ο Παύλος Χαϊκάλης συγκλόνισε με τα λόγια του: «Σε αυτό το χώρο έχουμε κάνει γυρίσματα για το σενάριο στο 50 – 50 και βρέθηκε η μοίρα σε αυτό το χώρο να θάβουμε το φίλο μου. Χθες ήταν Παρασκευή περίμενα να πιούμε το τσίπουρο, δεν ήρθε. Σήμερα, είμαστε εδώ»…

Παρούσα και η Άβα Γαλανοπούλου: «Χαίρομαι γιατί αγαπήθηκε πολύ εν ζωή που είναι σπάνιο. Έζησε όπως ήθελε και αυτό είναι μεγάλο πράγμα».

Ο αδερφός του Σάκη Μπουλά, Νίκος, ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη που έδειξε και τόνισε: «Ήταν το πιο γλυκό χαμόγελο του κόσμου! Ο καλύτερος άνθρωπος που υπήρξε»!

newest oldest most voted
Notify of
Μονο εμεις πρεπει να ειμαστε συνεπεις
Guest
Μονο εμεις πρεπει να ειμαστε συνεπεις

Κι εμεις απαρηγορητοι ειμαστε με κατι βουλευτες σαν κι εσενα που «εκ παραδρομης» @@@χασαν να δηλωσουν στην εφορια τα εισοδηματα τους.

ΑΤΙΜΗ ΑΝΑΓΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ.....
Guest
ΑΤΙΜΗ ΑΝΑΓΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ.....

ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ . ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ Ο ΣΑΚΗΣ . ΑΠΑΡΗΓΟΡΗΤΟΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.