Ξάνθη: Αναβάλλεται το καρναβάλι λόγω καιρού!

7
2
Ξάνθη Αναβάλλεται το καρναβάλι λόγω καιρού

Αναβάλλεται λόγω καιρικών συνθηκών προγραμματισμένη για τις 11:30, το πρωί της Κυριακής, Παιδική Καρναβαλική Παρέλαση «Mundialito» στα πλαίσια των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών – Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2014.

Όπως αναφέρει το Κέντρο Πολιτισμού: «Ζητούμε συγνώμη από τους μικρούς μας φίλους, αλλά θα τους ταξιδέψουμε στο ρυθμό των απόκρεων με άφθονο κέφι και πολύ χορό την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 15:30.»

newest oldest most voted
Notify of
Ξάνθη ρε .....
Guest
Ξάνθη ρε .....

Εννοείται ότι της Πάτρας είνα το πρώτο και το ιστορικότερο ,υπάρχουν όμως και αλλού καρναβαλικές εκδηλώσεις ..ακόμα και της ξάνθης έχει έλλειψη παραδοσιακών στοιχείων. Τα καλύτερα καρναβάλια είναι εκείνα που γίνονται στα χωρία της χώρας .Μην τα υποτιμάται εσείς οι πατρινννννννιοί.

.
Guest
.

της ξανθης ειναι πιο παραδοσιακο και ωραιο αν και πιο μακρια. η μιναρουπολη κερδιζει επειδη ειναι κοντα αλλα και αυτης το καρναβαλι οταν ξ εκινησε ηταν αντιγραφη απο αλλου

Ξάνθη ρε .....
Guest
Ξάνθη ρε .....

καλό καρναβάλι σε όλους @@@@@@@@@

Ξάνθη ρε .....
Guest
Ξάνθη ρε .....

με το καρναβάλλλλλλλλ ιιιιιιιιιιιι σας ….

Ξάνθη ρε .....
Guest
Ξάνθη ρε .....

σιγά ρε πατρινέ… με καρναναλλλλλλλλλλλλλλλλλ ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι σας ..παλιόβλαχοι , παλιοχαρακτήρες @@@@@@@@@

πατρα
Guest
πατρα
πατρα
Guest
πατρα

πρωτον η φωτο ειναι απο το καρναβαλι της πατρας και δευτερον απο ποτε κανει η ξανθη και καρναβαλι των μιικρων παλι μας αντιγραφουν ελεος.δευτεροι και καταιδρωμενοι ειστε παντα.εμεις ειχαμε καλο καιρο και εγινε η παρελαση μας χαχα