Ανακοινώθηκε η ημερομηνία του ελληνικού τελικού της Eurovision 2014

0
1
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία του ελληνικού τελικού της Eurovision 2014

Το… κυνήγι του χαμένου θησαυρού με τον φετινό, εγχώριο τελικό για την Eurovision του 2014 έλαβε τέλος, μιας και έχουμε την ημερομηνία που θα βγει τελικά στον αέρα η βραδιά!

Ναι, επιτέλους θα σταματήσουμε να βάζουμε… στοιχήματα για το πότε τελικά η ελληνική βραδιά που θα βγάλει τον μεγάλο νικητή της Κοπεγχάγης, θα βγει στον αέρα, με τους αρμόδιους στα τηλέφωνα να μην είναι σε θέση να μας πληροφορήσουν με ακρίβεια και με συνέπεια για τίποτα!

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τα νεότερα η πολύ αναμενόμενη βραδιά δεν πρόκειται να διεξαχθεί ούτε 4, ούτε 5 Μαρτίου όπως ακουγόταν μέχρι τώρα. Η πολύ αναμενόμενη βραδιά του ελληνικού τελικού θα είναι μία εβδομάδα αργότερα ,δηλαδή, στις 11 Μαρτίου.

Οσο για το πως τελικά μας προέκυψε η παραπάνω ημερομηνία; Απλούστατα η Δημόσια Τηλεόραση μας έστειλε χθες το καινούργιο της πρόγραμμα και μέσα σε αυτό είναι προγραμματισμένη η βραδιά του τελικού για τις 11 του Μάρτη στις 9.00 το βράδυ.

Κατά τα άλλα; Οι τέσσερις καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για την Δανία, είναι οι Κώστας Μαρτάκης, Κρυσταλλία, Mark Angelo ft. Josephine και το γκρουπ Freaky Fortune. Τις επόμενες ημέρες προφανέστατα και θα υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες τόσο σε σχέση με την διοργάνωση του τελικού, όσο και με τα τραγούδια των υποψηφίων!