Ανδρέας Γεωργίου: «Θα έκανα θυσίες για να είμαι μαζί με κάποια, έστω και για μισή ώρα»

0
3
 Ανδρέας Γεωργίου Θα έκανα θυσίες για να είμαι μαζί με κάποια έστω και για μισή ώρα

Αν ο Αχιλλέας από το Μπρούσκο φαντάζει για σένα ως ο ιδανικός άντρας, ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος τον ενσαρκώνει δεν διαφέρει και πολύ, αφού θα έκανε τα πάντα για τον έρωτά του.

«Στο μυαλό μου υπάρχει μια μεγάλη σύγχυση μεταξύ του έρωτα και του ενθουσιασμού. Επειδή ενθουσιάζομαι πάρα πολύ εύκολα, μπορεί να κάνω πολύ ακραία πράγματα. Ξεπερνώ τον εαυτό μου. Δηλαδή, θα μπορούσα να ταξιδεύσω από το ένα άκρο της γης στο άλλο. Θα έκανα θυσίες για να είμαι μαζί με κάποια, έστω και για μισή ώρα.», δήλωσε στο κυπριακό Down Town, ενώ παραδέχτηκε ότι δεν είναι εκδικητικός: «Κι εγώ συγχωρώ εύκολα. Η αντίδραση μου είναι να κοιτάξω τον άλλον στα μάτια και να του πω το πρόβλημά μου. Αν, βέβαια, φταίω και το αντιληφθώ, θα ζητήσω συγνώμη. Αν όχι, αφήνω τον άλλο μόνο του. Και συνήθως, σε βάθος χρόνου, όσοι μου έκαναν κακό, ήρθαν και μου είπαν ότι έκαναν λάθος».

 

Όσο για τις φήμες για την προσωπική του ζωή και για τον χωρισμό του με την Ελευθερία Ελευθερίου, ήταν λακωνικός αφού αρκέστηκε στο να δηλώσει: «Δεν θέλω να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή».