Πολιτικός πιάστηκε να χαζεύει περιοδικό πορνό την ώρα συνεδρίασης της Βουλής

0
0
Πολιτικός πιάστηκε να χαζεύει περιοδικό πορνό την ώρα συνεδρίασης της Βουλής

Και οι άνδρες πολιτικοί είναι άνθρωποι και το ωραίο το θαυμάζουν. Αυτό μάλλον θα σκέφτηκε ο Ισπανός πολιτικός Miguel Angel Revilla, ο οποίος πήγε στη Βουλή και την ώρα συνεδρίασης της ολομέλειας, χάζευε ένα περιοδικό με γυμνές γυναίκες.

Ο Revilla είναι πρώην πρόεδρος της Αυτόνομης Κοινότητας της Κανταβρίας και αρχηγός τοπικού κόμματος, φαίνεται όμως ότι η συνεδρίαση της Βουλής δεν τον ενδιέφερε καθόλου.

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν τον… τσάκωσε να χαζεύει τα κάλλη μιας καλλίγραμμης γυμνής γυναίκας που πόζαρε στις σελίδες πικάντικου περιοδικού, το οποίο είχε… καμουφλάρει μέσα σε έναν υπηρεσιακό φάκελο για να μην τον πάρουν χαμπάρι και γίνει ρεζίλι.

Τελικά δεν κατάφερε να κρυφτεί με αποτέλεσμα με το που δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες να ξεσπάσει σάλος και οι Ισπανοί να τον επικρίνουν που λουφάρει εν ώρα εργασίας.

Πάντως ο ίδιος ο βουλευτής δήλωσε ότι δεν ήταν δικό του το περιοδικό και ότι το δανείστηκε για να διαβάσει ένα άρθρο σχετικά με τον πρώην πρόεδρο της τράπεζας Caja Madrid. Παρεμπιπτόντως σκόνταψε καλέ ο άνθρωπος στη γυμνή καλλονή και αμέσως πήγαν όλοι να τον φάνε.