Άσπα Τσίνα: «Αν δεν είχαν προηγηθεί τα άλλα talent shows, ίσως να πήγαινα στο The Voice»

2
2
Άσπα Τσίνα Αν δεν είχαν προηγηθεί τα άλλα talent shows ίσως να πήγαινα στο The Voice

Tα σχόλια των δικών μου ανθρώπων ήταν πολύ θετικά. Επίσης, πάρα πολλοί άνθρωποι, τους οποίους δεν γνωρίζω προσωπικά, μου έστειλαν μηνύματα στο fb και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Το ότι υπήρξαν κάποιοι που σχολίασαν τη συνέντευξη αρνητικά… Ε, δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους!

Αυτή την εποχή παίζεται το The Voice, στο οποίο κρίνεσαι αποκλειστικά για τη φωνή σου. Πώς σου φαίνεται;

Παρακολούθησα ένα επεισόδιο πριν πάω στην εκπομπή της Ναταλίας γιατί ήθελα να έχω άποψη. Το ότι υπάρχουν καλές φωνές, άγνωστες στο ευρύ κοινό, το ξέρουμε όλοι. Όμως σε μια εποχή κρίσης, όπως αυτή που ζούμε, που οι δισκογραφικές δεν πάνε καλά, που τα νυχτερινά κέντρα επίσης δεν δουλεύουν όπως παλιά και ακόμα και «φτασμένοι» καλλιτέχνες είναι εξαφανισμένοι, διότι δεν υπάρχει δουλειά, ρε παιδιά, πια ούτε γι’ αυτούς, πόσο δυνατά κι αληθινά μπορεί να πιστεύει κανείς πως υπάρχει ελπίδα να κάνει κάποιος καριέρα, όσο ταλέντο κι αν διαθέτει, μέσα από το Τhe voice; Το Τhe voice δεν είναι κάτι το πρωτοφανές. Ανήκει κι αυτό σε μια κατηγορία εκπομπών παρωχημένης κοπής, οι οποίες εκφράζουν τη νεοπλουτίστικη ακαλαισθησία και τελικά αυτό που σίγουρα καταφέρνουν με επιτυχία είναι να συντηρούν τη δημοσιότητα, τα κασέ κ.λπ. των συντελεστών τους μπροστά από την κάμερα (και δεν εννοώ τους παίκτες φυσικά).

 

Αν ήσουν 20, θα πήγαινες στο The Voice;

Στη σημερινή εποχή όχι. Σε μια άλλη εποχή και αν δεν είχαν προηγηθεί τα προηγούμενα talent shows, πιθανώς ναι. Άλλωστε το fame story 1, στο οποίο συμμετείχα, ήταν το πρώτο εν Ελλάδι talent show.

newest oldest most voted
Notify of
Τ
Guest
Τ

ΒΡΕ ΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΣΚΑΤΟΜΠΑΖΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ….

ελενη
Guest
ελενη

αν και δεν τη χωνευω,πολυ καλα τα λεει εδω.