Ζωή Λάσκαρη: «Η Μάρθα δεν θα ξαναπαντρευτεί»

1
0
Ζωή Λάσκαρη Η Μάρθα δεν θα ξαναπαντρευτεί

Το ότι η κόρη της, Μάρθα, δεν έχει προχωρήσει την ζωή της μετά τον θάνατο του συζύγου της, Βλάση Μπονάτσου, αποκάλυψε η Ζωή Λάσκαρη, αποκαλύπτοντας πως δεν τον συζητούν, αλλά και χωρίς να κρύψει την ενόχλησή της στις αλλεπάλληλες ερωτήσεις για τον γάμο των παιδιών της!

«Πριν από δύο χρόνια έβγαλε τη βέρα της, μετά από οκτώ χρόνια που έφυγε ο Βλάσης. Της έλεγα «βγάλ’ την αγαπούλα μου, δεν κάνει!»… Δεν βγαίνει πολύ από το σπίτι, δεν θέλει. Καμιά φορά την ξεσηκώνει η Μαρία Ελένη και πηγαίνει», είπε η Ζωή Λάσκαρη για την ζωή της μεγάλης της κόρης, μετά τον χαμό του Βλάση Μπονάτσου.

Η κουβέντα πήγε και στην άλλη της κόρη, την Μαρία Ελένη, με τον Γιώργο Λιάγκα να ρωτά την ηθοποιό αν εκείνη θα παντρευτεί.

«Τι θες να κάνω ρε παιδί μου εγώ; Δικαίωμά τους είναι! Γιατί αυτή η ερώτηση συνέχεια; “Πότε θα παντρευτεί;”, “πότε θα κάνει παιδί;”. Άστους! Ό,τι θέλουνε!», απάντησε, με ολίγον τι εκνευρισμό, η Ζωή Λάσκαρη.

«Δαγκώθηκε» ο παρουσιαστής -που μάλλον έγνοια το έχει να αποκαταστήσει τις κόρες της Ζωής Λάσκαρη- και δικαιολογήθηκε ρωτώντας την αν θέλει άλλο εγγονάκι. «Κι άμα θέλω εγώ; Τι; Δικαίωμά τους είναι! Πόσο εγωιστικό είναι αυτό… να παντρευτούν επειδή θέλω εγώ. Είναι λάθος αυτό!».

newest oldest most voted
Notify of
κοράκι
Guest
κοράκι

crazy, crazy girls