Αθηνά Οικονομάκου: “Έτσι θα γίνει ο γάμος μου!”

2
0
Αθηνά Οικονομάκου Κάποιο θα τυλίξει

Η ημέρα του γάμου είναι μία από τις πιο όμορφες για κάθε γυναίκα. Η Αθηνά Οικονομάκου περιγράφει για το πως ονειρεύεται τον δικό της γάμο! Η 27χρονη πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς του Mega Κλεμμένα όνειρα και της παράστασης Το ΚΤΕΛ στο θέατρο Κιβωτός φωτογραφίζεται με νυφικά για το περιοδικό ΟΚ! και αποκαλύπτει τι θα απαντούσε αν θα δεχόταν σήμερα πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της. “‘Εχω συνδέσει το γάμο με την δημιούργια οικογένειας, οπότε η μόνη πιθανότητα να παντρευτώ είναι αν αποφάσιζα να αποκτήσω παιδί”, δηλώνει ανάμεσα σε άλλα στον Γιάννη Πανόπουλο.

/

Πως φαντάζεται το ιδανικό σκηνικό για τον γάμο της
Θα ήθελα να παντρευτώ σε κλειστό κύκλο, με λίγους αγαπημένους φίλους και όχι με ανθρώπους που θα έπρεπε τυπικά να καλεστούν. Το ιδανικό σκηνικό θα ήταν σε ένα νησί, σε ένα ξωκλήσι που θα είναι στη θάλασσα και μετά το Μυστήριο να φορέσουμε όλοι τα μαγιό μας και η βραδιά να εξελιχθεί σε ένα τρελό beach party.

Πώς φαντάζεται το νυφικό της
Θα ήθελα το νυφικό μου να είναι πολύ απλό, σε αρχαιοελληνικό στυλ και αντί για πέπλο ίσως να έβαζα στα μαλλιά μου ένα στεφανάκι από λουλούδια. Αλλά όλα αυτά μου φαίνονται τόσο μακρινά που ίσως να έχω αλλάξει γνώμη μέχρι να πάρω την απόφαση να παντρευτώ. (γελάει)

/

Για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τον σύντροφό της Φίλιππο Μιχαλόπουλο

Ήξερα ότι θα δημοσιευτούν, γιατί βγαίνοντας από το μαγαζί είχα δει ότι υπήρχαν φωτογράφοι. Ήμουν προετοιμασμένη.

Για το ότι ήταν πρώτη φορά διαχυτική
Νομίζω πως όχι. Δεν θα φύγω τρέχοντας. Κάνω συνήθως αυτό που νιώθω. Και αυτό έκανα και στη συγκεκριμένη περίπτωση. 

newest oldest most voted
Notify of
ΟΞΩ
Guest
ΟΞΩ

ΠΩΠΩ PHOTSHOP………..ΟΞΩ ΜΩΡΗ

ΟΞΩ
Guest
ΟΞΩ

PHOTOSHOP ΕΝΝΟΟΥΣΑ