Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας – To ΠΑΜΕ έσπασε τον αστυνομικό κλοιό

1
2
Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας  To ΠΑΜΕ έσπασε τον αστυνομικό κλοιό

Ξύλο και χημικά στην πορεία του ΠΑΜΕ

Ένταση επικρατεί στην οδό Σταδίου, στο ύψος της Ομήρου, όπου μέλη του ΠΑΜΕ επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό. Ξύλο μεταξύ διαδηλωτών του ΠΑΜΕ και των ΜΑΤ. 

Η αστυνομία έκανε χρήση χημικών και προσπάθησε να εμποδίσει τους διαδηλωτές, αλλά ορισμένοι κατάφεραν να περάσουν και να κατευθυνθούν στο Υπουργείο Οικονομικών. 

Νωρίτερα συγκέντρωση για την ανεργία πραγματοποίησαν στην Ομόνοια τα συνδικάτα Οικοδόμων Αθήνας, Κλωστοϋφαντουργίας, Ιματισμού και Δέρματος, τα Σωματεία στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη, του Μετάλλου Αττικής, η Πανελλαδική Ένωση  Λιθογράφων και η Ένωση Ηλεκτροτεχνιτών Αττικής.

Κλειστή αυτή την ώρα είναι η Σταδίου. 

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της επίσκεψης του Γερμανού προέδρου στην Αθήνα, με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, απαγορεύονται από τις 08.00 μέχρι τις 19.00 οι συγκεντρώσεις και οι πορείες στους εξής δρόμους: Σταδίου (από τη συμβολή της με την οδό Ομήρου) – Ομήρου – δεξιά Ακαδημίας – αριστερά Κανάρη – Πλατεία Φιλικής Εταιρείας (Κολωνακίου) – Καψάλη – δεξιά Ηροδότου – αριστερά Υψηλάντου – δεξιά Γενναδίου – Πλατεία Μεγάλης του Γένους Σχολής – Β. Κωνσταντίνου – Β. Όλγας – Β. Αμαλίας – αριστερά Φιλελλήνων – αριστερά Μητροπόλεως – δεξιά Βουλής – δεξιά Κολοκοτρώνη – αριστερά Σταδίου (μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ομήρου).

newest oldest most voted
Notify of
 ωραια φωτο
Guest
ωραια φωτο

μόλις γελασε η καρδια μου