Λιάνα Κανέλη: «Κλείνω τα 60, αν κάνω πάρτι αγγίζω τα όρια της γελοιότητας»

0
1
Λιάνα Κανέλη Κλείνω τα 60 αν κάνω πάρτι αγγίζω τα όρια της γελοιότητας

Στο σπίτι των Καρντάσιανς φιλοξενήθηκε απόψε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλη και αφού μίλησε για την πολιτική ζωή του της χώρας μας, κάτι που την αφορά άμεσα, αποκάλυψε την ηλικία της και την νέα της αγάπη.

Η Λιάνα Κανέλη, τραγούδησε κατά την διάρκεια της εκπομπής ένα ρεφρέν γνωστού ισπανικού τραγουδιού και αποκάλυψε πως τον τελευταίο καιρό χάρη στον Ελληνικό λαό που την ψήφισε, μαθαίνει ισπανικά. «Είναι ένα από τα προνόμια των βουλευτών να μάθουν μία γλώσσα» και συνέχισε λέγοντας: «Εγώ ξέρω ήδη τρείς γλώσσες και τώρα τέσσερις. Ευχαριστώ τους Έλληνες που μου χάρισαν αυτό το προνόμιο, μία φορά την εβδομάδα να μαθαίνω ισπανικά».

Ωστόσο, γνωστή για την ευθύτητά της και την ειλικρίνεια της Λιάνα Κανέλη, αποκάλυψε την ηλικία της και είπε πως θα γιορτάσει τα φετινά της γενέθλια. «Κλείνω τα 60, κάθε χρόνο έκανα πάρτι αλλά τώρα αγγίζω τα όρια της γελοιότητας αν κάνω. Οπότε θα τα περάσω μαζί με καλούς φίλους και ήσυχα» είπε και τόνισε: «Δεν κάνω απολογισμό για το πόσα χρόνια με μένουν. Το μόνο που θέλω είναι  ο θεός να μου δώσει δύναμη να ζήσω με επάρκεια και να μην επιβαρύνω κανέναν».