Λούκας Γιώρκας:

0
1
Λούκας Γιώρκας Θαυμάζω στην Έλενα Ράπτη

Μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στο «Down Town» Κύπρου παραχώρησε ο Λούκας Γιώρκας.Στην συνέντευξή του, μεταξύ άλλων παραδέχτηκε για πρώτη φορά την σχέση του με την Έλενα Ράπτη και μίλησε ανοιχτά για αυτή.

Είσαι ένας καλλιτέχνης που προσπαθεί να κρατάει χαμηλό προφίλ. Πώς αντέδρασες όταν είδες να δημοσιεύονται φωτογραφίες σου μαζί με τη γνωστή πολιτικό, που συνοδεύονταν με άρθρα τα οποία υποστήριζαν ότι είστε ζευγάρι;

Αρχικά ταράχτηκα γιατί αυτό ήταν πρωτόγνωρο για μένα. Στη συνέχεια το αποδέχτηκα, κατανοώντας ότι πολλές φορές τόσο το επάγγελμα το δικό μου, όσο και της Έλενας, έχει αυτά τα παρελκόμενα. Οπότε, όταν δύο άνθρωποι έχουν μία σχέση, είτε φιλική, είτε κάτι παραπάνω, είναι αφορμή για να γραφτούν παρόμοια άρθρα. Η καθημερινότητά μου δεν άλλαξε και όπως προσπαθούσα να μην προκαλώ πριν, έτσι κάνω και τώρα.

Υπάρχει δόση αλήθειας σε αυτά τα δημοσιεύματα που σας θέλουν να έχετε σχέση;

Αν με τη λέξη «σχέση», δεν διευκρινίζεται αν είναι σε φιλικό ή σε συναισθηματικό επίπεδο, τότε σαφώς και έχουμε σχέση. Για να γίνει πιο συγκεκριμένο, καλύτερα να περιμένουμε να μας το δείξει ο χρόνος.
Έλενα Ράπτη Λούκας Γιώρκας

Aν τα εκλογικά σου δικαιώματα ήταν στη Θεσσαλονίκη, που είναι και η πόλη όπου εμφανίζεσαι αυτό το χειμώνα, θα ψήφιζες την Έλενα Ράπτη;

Θα ψήφιζα όποιον θεωρούσα ικανό να κάνει την καθ ημερινότητά μας καλύτερη και να επιφέρει αλλαγές στη ζωή μας. Μπορεί ένας μόνο να μην έχει τη δυνατότητα να αλλάξει όλη την κατάσταση που μας περιβάλλει, αλλά όταν δυσκολεύεσαι να αναπνεύσεις, σου φτάνει ακόμα και μια ανάσα. Γνωρίζομαι προσωπικά με την Έλενα Ράπτη και σέβομαι πάρα πολύ τη διαδρομή της.

Τι θαυμάζεις στην Έλενα Ράπτη;

Από τη μέχρι τώρα γνωριμία μας, διέκρινα τη δυναμική προσωπικότητά της και την αυτοπειθαρχία της, χαρακτηριστικά που είναι αξιοθαύμαστα.

Πιστεύεις ότι είναι ερωτεύσιμη;

Το αν ένας άνθρωπος είναι ερωτεύσιμος, είναι υποκειμενικό και εξαρτάται από το τι ψάχνει ο καθένας. Για μένα η Έλενα είναι ένας πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος.

Πριν από λίγες μέρες, είχες δηλώσει στο «TV Μακεδονία» ότι είσαι ερωτευμένος. Πιστεύεις ότι αυτός ο έρωτας που βιώνεις είναι ο πιο δυνατός από όσους έχεις ζήσει μέχρι τώρα;

Ο κόσμος λέει ότι χάνοντας κάτι, καταλαβαίνεις την αξία και τη δύναμή του. Εγώ είμαι της άποψης να το ζω, όσο πιο δυνατά γίνεται, για να μην το χάσω κι ας μη μου λυθεί ποτέ η απορία.