Ηλίας Βρεττός: Το ατύχημά του στην πίστα στην χτεσινή πρεμιέρα του

0
3
Ηλίας Βρεττός Το ατύχημά στην πίστα

Ο αγαπημένος τραγουδιστής βιώνει αυτό το διάστημα την απόλυτη ευτυχία στην προσωπική του ζωή, αλλά και την επιτυχία στην επαγγελματική του, αφού οι εμφανίσεις του γίνονται αμέσως talk of the town.

Ο ίδιος χτες είχε πρεμιέρα στα ASTRA, ένα απρόοπτο γεγονός όμως που συνέβη την ώρα που τραγουδούσε στο πρώτο του πρόγραμμα, αν και του έριξε αρχικά τη διάθεση, στην πορεία τον έκανε πιο δυνατό.

Τι συνέβη όμως; Την ώρα που ερμήνευε τις μεγάλες επιτυχίες του, άνοιξε ξαφνικά η καταπακτή και έπεσε μέσα. Πανικός επικράτησε στο μαγαζί και όλοι ανήσυχοι σηκώθηκαν να δουν τι συνέβη.

Την απάντηση την έδωσε ο ίδιος στα social media, ανεβάζοντας παράλληλα και μια φωτογραφία του, στην οποία φαίνεται μια γρατζουνιά στο πόδι του, φροντίζοντας να  καθησυχάσει τους θαυμαστές του.

«Η μαγική μας πρεμιέρα χτες στα ASTRA ήταν και τρελά επεισοδιακή. Στο πρώτο μου πρόγραμμα άνοιξε μια καταπακτή στην πίστα και χώθηκα μέσα.. Να το αποτέλεσμα… Όσο  και να μας ματιάζετε πάντως δεν μασάμε. Ξεκινήσαμε μαγικά και θα γίνει χαμός στη συνέχεια».

Του ευχόμαστε περαστικά και να προσέχει τα κακά μάτια που κυκλοφορούν.

hlias vrettos