Σάντυ Κουτσοσταμάτη: Περιμένει δεύτερη κόρη

3
6
Σάντυ Κουτσοσταμάτη Περιμένει δεύτερη κόρη

Αν δεν κάνω λάθος, σου είχαν προτείνει να παρουσιάσεις τον Πρωινό Καφέ μετά την Ελένη Μενεγάκη.

Ναι. Πού το θυμήθηκες; Είχα διάφορες προτάσεις για εκπομπές, για δελτίο ειδήσεων, για πολλά. Στην αρχή όλα μού ακούγονταν πολύ δελεαστικά. Στο τέλος, όμως, πάντα υπερίσχυε η ανάγκη μου να εξασκώ αυτό το οποίο σπούδασα. Τα χρήματα θα μπορούσαν να είναι ένα κίνητρο, αλλά δεν θέλω να κάνω κάτι μόνο για τα λεφτά. Αν κάνω κάνα δυο μέρες να πάω στο γραφείο, δεν νιώθω καλά και εκεί αντιλαμβάνομαι ότι το επάγγελμά μου με ολοκληρώνει και με ισορροπεί. Τώρα, βέβαια, στα επαγγελματικά μου έχουν αλλάξει όλα λόγω των παιδιών.

Ποια είναι η στάση σου απέναντι στους φωτογράφους που θέλουν να σε απα-θανατίσουν με το παιδί σου;

Δεν θέλω ποτέ να το δείχνω κι έχω έρθει σε αντιπαράθεση για αυτό το θέμα. Ο άντρας μου είχε παραλείψει να κλειδώσει το λογαριασμό του στο Instagram και πήραν όλες τις φωτογραφίες του παιδιού και τις δημοσίευσαν. Θεωρώ πολύ επικίνδυνο το να δείχνω το πρόσωπο του παιδιού σε ένα περιοδικό. Επίσης, δεν θεωρώ ότι το παιδί χρειάζεται να εκτεθεί.

newest oldest most voted
Notify of
μπλιαξ
Guest
μπλιαξ

Οταν το κανει δημοσια οχι επειδη ετυχε ‘η απο απολυτη αναγκη, αλλα επι τουτου για να επιδειχτει και να διαφημιστει, οπως η εν λογω τηλεψυχολογος, ναι ειναι σιχαμα.

.....
Guest
.....

σιχαμα είναι μια γυναικα που θηλαζει;

ΕΥΗ
Guest
ΕΥΗ

ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ ΕΞΩ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ