Πέτρος Φιλιππίδης: «Οι καλλιτέχνες δεν είμαστε σούπερ ήρωες»

2
2
Πέτρος Φιλιππίδης Οι καλλιτέχνες δεν είμαστε σούπερ ήρωες

Σχεδόν δέκα ολόκληρα χρόνια έχουμε να απολαύσουμε τον Πέτρο Φιλιππίδη σε κάποια τηλεοπτική σειρά. Η τελευταία του ήταν το Πενήντα – Πενήντα, όπως είπε κι εκείνος σε πρόσφατη συνέντευξή του και ομολόγησε πως η κρίση έχει επηρεάσει πάρα πολύ και τον χώρο της υποκριτικής.

«Έχω να κάνω τηλεόραση από την εποχή του “50-50″. Η κρίση με επηρέασε όπως όλο τον κόσμο. Οι καλλιτέχνες δεν είμαστε σούπερ ήρωες».

Μιλώντας για την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε θυμωμένος με όσα συμβαίνουν και κυρίως με όσους έχουν φέρει την χώρα στο σημείο που βρίσκεται σήμερα.

«Θυμώνω γι’ αυτό το κράτος και για όλα τα “εγκλήματα” τα οποία έχουν διαπράξει. Όμως δεν το βάζω κάτω. Αυτό είναι το τέλειο έγκλημα. Δημιουργώντας σε όλους μας αυτή την αίσθηση, αισθάνονται καλύτερα οι ίδιοι», είπε χαρακτηριστικά στο TV Έθνος.

newest oldest most voted
Notify of
Για την φουκαριάρα την μάνα μου
Guest
Για την φουκαριάρα την μάνα μου

Σε μας το λες καμάρι μ’;;;; Και να σου πω, τις σειρές που έκανες για αρπαχτή και μόνο, εσύ ο τιτανοτεράστιος μπορεί να τις Ξεχασες, εμεις όμως, όχι@@@ Ακόμη τις . . αναπολούμε

JIMMY VAN GKIOU!
Guest
JIMMY VAN GKIOU!

ΠΕΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ@@@@@@@@@@@@ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΛΑΚΗ ΤΟ ΓΛΥΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΥΠΗΡΧΕΣ ΘΑ ΣΕ ΧΩΡΙΖΑ;