Βανδή για Ρέμο: «Δεν τον παρεξηγήσα που με είπε άνεργη. Είμαι, αλλά εκ πεποιθήσεως»!

0
2
Βανδή για Ρέμο Δεν τον παρεξηγήσα που με είπε άνεργη Είμαι αλλά εκ πεποιθήσεως

Η Δέσποινα Βανδή σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη μίλησε τόσο για τη συμμετοχή της στον ελληνικό τελικό της Eurovision και τη σχέση της με τον coach Αντώνη Ρέμο, όσο και για τη δημόσια εικόνα της τα τελευταία χρόνια.

Για την αφιλοκερδή συμμετοχή της στον ελληνικό τελικό της Eurovision, η 44χρονη τραγουδίστρια είπε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό»: «Όλοι ξέρουμε ότι στην τηλεόραση πλέον δεν υπάρχουν χρήματα. Δεν στάθηκα καθόλου σε αυτό. Εξάλλου, δεν είπα “ναι” σε εποχές που τα χρήματα ήταν πραγματικά πολλά στην τηλεόραση», ενώ για τη σχέση της με άλλο coach του show, τον Αντώνη Ρέμο, σχολίασε: «Επειδή με τον Αντώνη γνωριζόμαστε 20 χρόνια, ήξερα πως ούτε θα τον παρεξηγήσω, ούτε θα παρεξηγηθώ. Με είπε και άνεργη, όχι ότι δεν είμαι, αλλά είμαι εκ πεποιθήσεως».

Σχετικά με τη δημόσια εικόνα που έχτισε τα τελευταία χρόνια, που χαρακτηρίστηκε ως απρόσιτη από πολλούς, η Δέσποινα Βανδή απάντησε λέγοντας: «Με αιφνιδιάζει το γεγονός ότι τους αιφνιδιάζω ως χαρακτήρας. Μου λένε “α, είσαι απλή”. Πραγματικά με αιφνιδιάζει αυτό γιατί έτσι ήμουν μια ζωή. Δεν ξέρω γιατί αυτό μετά από 20 χρόνια στο τραγούδι δεν είχε βγει και βγήκε μέσα από ένα παιχνίδι».