Τζος Μπρόλιν:

0
0
Τζος Μπρόλιν Έτσι νίκησα τα ναρκωτικά

Είναι ένας ακόμα που παλεύει να ξεφύγει. Όπως λέει τα κατάφερε…

Ο ηθοποιός Τζος Μπρόλιν παραδέχτηκε ότι έχασε πολλούς φίλους από ναρκωτικά. Και ότι ο ίδιος είχε περάσει από αυτήν την κατάσταση αναζητώντας να εμπλουτίσει τη νιότη του με διαφορετικές εμπειρίες. 

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Labor Day» μίλησε στη βρετανική εφημερίδα «Γκάρντιαν» για τα εφηβικά του χρόνια στη δεκαετία του ’80 στην Καλιφόρνια. 

«Βρισκόμασταν στην περιοχή της Σάντα Μπάρμπαρα, στο απόγειο του πανκ ροκ. Υπήρχαν τα παιδιά από πλούσιες οικογένειες τα οποία οι γονείς παραμελούσαν, αλλα και τα φτωχά παιδιά από εξίσου προβληματικές οικογένειες. 

Επομένως ήμασταν ένα μείγμα που μεγαλώναμε με τον ίδιο τρόπο και ανήκαμε σε μια συμμορία από σέρφερ, τους Κίτο Ρατς». 

Η επιρροή της νεανικής ομάδας ήταν μεγάλη, λέει ο Μπρόλιν. Σε βαθμό που η αναζήτηση ναρκωτικών και η μύηση στην ηρωίνη οδηγούσε τον έφηβο Μπρόλιν και τους φίλους του να κλέβουν αμάξια για να αγοράζουν τις εθιστικές ουσίες. «Δοκίμασα ηρωίνη. Ακούγεται τρομερό όταν το λες έτσι απλά. 

Βέβαια, ποτέ δεν άφησα τον εαυτό μου να αφεθεί στην εξάρτηση από αυτό το ναρκωτικό, γι’ αυτό και δεν πέθανα. Επομένως αυτό είναι καλό. Είχα όμως δεκαεννέα φίλους που χάθηκαν. Τα περισσότερα παιδιά με τα οποία μεγαλώσαμε μαζί είναι σήμερα νεκρά». 

Ο Μπρόλιν εξηγεί πως ξέφυγε επειδή για εκείνον η εμπειρία ήταν χωρίς νόημα. 

«Τότε θεωρούσα πως έπρεπε να αποδομήσω τα πάντα και να έχω την εμπειρία για οτιδήποτε. Το να έχεις περάσει από περιπέτειες είναι καλό, αλλά μπορεί και η φαντασία σου να σε βοηθήσει σε αυτό. 

Αυτός ο τρόπος είναι ο πιο έξυπνος. Και μένεις αβλαβής».