Ο εγκέφαλος της σπείρας των σατανιστών, αποφυλακίζεται;

3
1
Ο εγκέφαλος της σπείρας των σατανιστών αποφυλακίζεται

Αίτηση αποφυλάκισης από τις αγροτικές φυλακές Αγιάς των Χανίων, φέρεται να  έχει κάνει ο Ασημάκης Κατσούλας,  ο εγκέφαλος των σατανιστών της Παλλήνης, ο οποίος έχει εκτίσει σχεδόν 20 χρόνια στη φυλακή.

Ο Ασημάκης Κατσούλας συγκλόνισε το πανελλήνιο με την υπόθεση σατανισμού, καθώς ήταν ένας από τους βασικούς της πρωταγωνιστές.

Ήταν 7 Ιουνίου 1995 όταν άρχισε στο Πρωτοβάθμιο Κακουργιοδικείο Αθήνας η δίκη των «σατανιστών της Παλλήνης», ΌΠΟΥ Κατσούλας, Δημητροκάλλης και Μαργέτη, κάθονται στο εδώλιο, κατηγορούμενοι για τις δύο δολοφονίες γυναικών.

Ο Ασημάκης Κατσούλας ήταν αυτός που εισέπραξε και την μεγαλύτερη ποινή, δύο φορές ισόβια 12 χρόνια και κάτι μήνες.

Ο κατηγορούμενος γεννήθηκε το Μάιο του 1972 και διέμενε στην Κάντζα. Δημοσιεύματα της εποχής ανέφεραν ότι αφού είχε συμπληρώσει τα 17 του, είχε ανεπτυγμένες νοητικές ικανότητες, επιβλητική εμφάνιση και διακατεχόταν από ανησυχία πνεύματος.

Μετά το 1990, άρχισε να χάνει την επαφή του με την οικογένειά του, η οποία δεν γνώριζε τίποτα για τις πράξεις του μέχρι τη σύλληψή του, το 1993.

Θεωρείται ο «εγκέφαλος» της τριάδας των σατανιστών, με τους συγκατηγορούμενούς του να τον σκιαγραφούν σαν μια αυταρχική προσωπικότητα που μπορούσε να παίρνει αυτό που θέλει και να ελέγχει τη βούλησή τους.

newest oldest most voted
Notify of
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Guest
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ . ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΒΟΥΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ……

ΣΣΣ
Guest
ΣΣΣ

ΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗ ΛΕΞΗ ΙΣΟΒΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ

δικαιοσύνη...
Guest
δικαιοσύνη...

Το θυμάμαι, εκείνη την εποχή ήταν πρωτο θέμα.Μετά σου λέει ισόβια,καλή διαγωγή και έξω από την παράγκα.αλίμονο σε αυτούς που χάθηκαν για χάρη τριών ηλιθιων που δήθεν μετανοιωμενοι μετά είχαν και πνευματικούς να εξομολογούνται.Να σαπίσουν έπρεπε στη φυλακή.