Χρήστος Χολίδης – Χριστίνα Μουστάκα: Μένουν μαζί!

2
14
Χρήστος Χολίδης  Χριστίνα Μουστάκα Μένουν μαζί

Οριστικά έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή ο Χρήστος Χολίδης, και αιτία είναι η εκρηκτική Χριστίνα Μουστάκα. Το κορίτσι των «Ράδιο Αρβύλα» κατάφερε να κάνει τον τραγουδιστή όχι μόνο να ξεπεράσει τον χωρισμό του από τη Δούκισσα Νομικού, αλλά και να χαμογελά ξανά, δείχνοντας ευτυχισμένος.

Σύμφωνα με την Real Life και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Βλάσση, δεν περνά μέρα που να μη συναντηθούν, ενώ τα περισσότερα βράδια προτιμούν να διανυκτερεύουν μαζί στο σπίτι του Χρήστου, που βρίσκεται στη Βούλα. 

«Είναι τόσο ερωτευμένοι, που προς το παρόν τους φτάνει να είναι ολομόναχοι στο σπίτι του Χρήστου», αποκαλύπτει στη Realnews άνθρωπος από το περιβάλλον του τραγουδιστή και συνεχίζει: «Μόνο όταν έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις θα χωριστούν και για λίγες ώρες, δίνοντας πάντα ραντεβού στη Βούλα για να περάσουν το βράδυ τους μαζί. Παρόλο που θέλουν να κρύψουν τη σχέση τους από το στενό περιβάλλον, δεν τα καταφέρνουν αφού είναι συνεχώς μαζί».

Προς το παρόν, κανένας από τους δυο δεν θέλει να μιλάει για τον έρωτα που μοιράζονται, ενώ είναι πολύ προσεκτικοί και στις εξόδους τους, ώστε να αποφεύγουν να χαρίζουν κοινά φωτογραφικά ενσταντανέ. 
 

newest oldest most voted
Notify of
αχ
Guest
αχ

πράγματι αυτή του ταιριάζει@@@

ε
Guest
ε

αυτή του ταιριάζει, είναι πιο λαικό κορίτσι και νταρντάνα