Ηλίας Βρεττός: «Είμαι σε μια σχέση ζωής»

0
1
Ηλίας Βρεττός  Είμαι σε μια σχέση ζωής

Αυτήν την περίοδο εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη με τον Πάνο Καλίδη και την Κατερίνα Στικούδη, αλλά το μυαλό του Ηλία Βρεττού φαίνεται πως είναι στο κορίτσι του, την Ευαγγελία Αραβανή,  για την οποία αλλά και για τη σοβαρότητα της σχέσης τους μιλά ανοιχτά σε συνέντευξη του.

«Είμαι καλά, είμαι σε μια σοβαρή σχέση, ίσως και σε μια σχέση ζωής» παραδέχεται ο τραγουδιστής και προσθέτει: «Είναι επικίνδυνο ειδικά στο ξεκίνημα μια σχέση να προβάλλεται τόσο από τα Μέσα. Μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα…Για μένα υπήρξε το καλύτερο crash test αυτής της σχέσης. Ανέκαθεν ήμουν σχεσάκιας. Θέλω να μοιράζομαι τη ζωή μου. Δεν μου αρέσει η μοναξιά. Θέλω να υπάρχει μια αγκαλιά όταν γυρίζω σπίτι».

Όσον αφορά στο πολυσυζητημένο θέμα, για το αν της έκανε πρόταση γάμου και αν θα παντρευτούν, ο Ηλίας απαντά: «Αν παντρευτώ; Θα το κάνω με μια γυναίκα που είμαι ερωτευμένος πολύ και με την Ευαγγελία είμαι. Δίπλα της νιώθω ασφάλεια και σιγουριά. Ο γάμος δεν θέλω να έρθει ως φυσική συνέπεια μετά από χρόνια συγκατοίκησης… Μάλλον θα γίνει “άλλος άνθρωπος” (έτσι τιτλοφορείται η νέα του δουλειά) που φοράει βέρα στο δεξί».