Κρήτη: Χτυπήθηκε μέχρι θανάτου για μια … παρατήρηση

0
2
Κρήτη Χτυπήθηκε μέχρι θανάτου για μια  παρατήρηση

Παγωμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία του νησιού τις εξελίξεις μετά τη νέα τραγωδία που γράφτηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Αντισκάρι με θύμα έναν 51χρονο άνδρα που χτυπήθηκε μέχρι θανάτου για μια … παρατήρηση.

Με το πρώτο φως της ημέρας συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών ατόμων που εμπλέκονται στη φονική συμπλοκή ενώ στην ασφάλεια κρατείται ένας 26χρονος που σύμφωνα με τα στοιχεία είναι ο ένας εκ των δραστών. 

Πιο συγκεκριμένα αναζητούνται ένας 33χρονος άνδρας που επέβαινε στο αυτοκίνητο με τον 26χρονο καθώς και τα δυο αδέρφια του τελευταίου που κλήθηκαν να συμμετέχουν στη φονική συμπλοκή. 

Iσχυρές δυνάμεις της αστυνομίας έχουν κυριολεκτικά ζώσει την ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς, προκειμένου να αποφευχθούν κινήσεις αντεκδίκησης .

Την ίδια ώρα η οικογένεια του άτυχου 51χρονου άνδρα έχει βυθιστεί στο πένθος μη μπορώντας να πιστέψει ότι μια ακόμη τραγωδία που χτύπησε την πόρτα της. 

Όπως έγραψε το Cretalive πριν από περίπου 9 χρόνια τον Νοέμβριο του 2005 το άτυχο θύμα είχε χάσει τον 17χρονο γιο του, ο οποίος είχε πέσει νεκρός πάνω στο παιχνίδι με όπλα με τον 15χρονο αδερφό του.