Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν μου αρέσει που βγαίνουν όλοι και λένε ότι θέλουν να κάνουν πρωινό»

0
4
Κατερίνα Καινούργιου Δεν μου αρέσει που βγαίνουν όλοι και λένε ότι θέλουν να κάνουν πρωινό

Θεωρεί προσωπική της επιτυχία το γεγονός ότι πολλοί που έγραφαν αρνητικές κριτικές για αυτήν, την πήραν τηλέφωνο και της ζήτησαν συγνώμη. Θεωρεί ότι έχει θιχτεί ως προσωπικότητα και ως γυναίκα από δημοσιεύματα, αλλά ποτέ δεν ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει σε αυτά. Η Κατερίνα Καινούργιου ανοίγει το κεφάλαιο τηλεόραση και εκφράζει την αντίρρηση της σε όσους θεωρούν τηλεοπτική καταξίωση την παρουσίαση πρωινής εκπομπής.

«Μου λες το πρωινό σαν να είναι το μεγάλο δέλεαρ. Δεν θέλω να κάνω ντε και καλά πρωινό. Δεν μου αρέσει καθόλου που βγαίνουν όλοι και λένε ότι θέλουν να κάνουν πρωινό και το θεωρούν και καταξίωση. Εγώ κάνω απογευματινό, καθημερινό και κάνουμε επιτυχία μαζί ε άλλους τρεις ανθρώπους».

Παραδέχεται ότι παρόλο που είναι δύσκολο για δυο γυναίκες να συνυπάρχουν σε μία εκπομπή, δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους. Και οι τέσσερις παρουσιαστές λειτουργούν ομαδικά. Δεν συνέβαινε, όμως, το ίδιο σε όλες της τις δουλειές. «Ναι, τον έχω βιώσει τον ανταγωνισμό. Αλλά δεν πατάω επί πτωμάτων για να ανέβω, έτσι με έχει μεγαλώσει η οικογένεια μου. Ας πούμε στον Όμορφο κόσμο το πρωί ήταν μία λάθος συνεργασία. Ήμασταν πέντε άτομα όλα ανταγωνιστικά με όλους».

Όσο για το αν είναι πιο έξυπνη από όσο θέλει να δείχνει στην τηλεόραση, απάντησε στο ΟΚ!: «Δείχνω αυτό που είμαι. Δεν έχω καταστρώσει κανένα σχέδιο. Τι να πω, ότι ήμουν αριστούχος μαθήτρια στο Saint Joseph και να διατυμπανίζω ότι έχω πτυχίο πανεπιστημίου, μιλάω δύο ξένες γλώσσες και έκανα δώδεκα χρόνια πιάνο. Δεν σπούδασα για τον κόσμο, αλλά για μένα. Να πω ότι διαβάζω φανατικά ελληνική λογοτεχνία και γαλλική ποίηση στο πρωτότυπο; Γιατί; Για να το παίξω κουλτουριάρα; Α, και στο μπαλέτο πήγαινα, άσχετα που δεν φαίνεται».