«Από κακεντρεχή σχόλια παραλίγο να χάσω τη μητέρα μου»

3
4
Βασίλειος Κωστέτσος Από κακεντρεχή σχόλια παραλίγο να χάσω τη μητέρα μου

«Συγχύστηκε τόσο πολύ με αυτά και την τρύπησαν στο λαιμό για να μπορέσει να αναπνεύσει.»

Καλεσμένος σήμερα στο Μες στην καλή χαρά ο Βασίλειος Κωστέτσος διηγήθηκε στην πρωινή παρέα του Alpha πως τα κακεντρεχή σχόλια τον επηρεάζουν αφού κάποτε έφτασαν να του στοιχίσουν την υγεία της μητέρας του:

«Από κακεντρεχή σχόλια παραλίγο να χάσω τη μητέρα μου κάποια στιγμή η οποία είναι μία γυναίκα που της χρωστάω τα πάντα. Αυτή με έφτιαξε και με έκανε αυτό που είμαι εγώ σήμερα. Ήταν κάτι που είχε γίνει εκείνο το διάστημα με το θέμα της Eurovision, με την Ευρυδίκη. Η μητέρα μου είναι ένας άνθρωπος που είναι από τις 7 το πρωί στο ατελιέ, δε βλέπει τηλεόραση. Είχε κάνει μια εγχείριση χολής εκείνο το διάστημα και έπρεπε να μείνει μέσα μέχρι να αναρρώσει. Και έβλεπε όλα αυτά τα αίσχη τα οποία δείχναν και την ανέβηκε όλος ο αέρας στο λαιμό γιατί συγχύστηκε τόσο πολύ με αυτά και την τρυπήσαν στο λαιμό για να μπορέσει να αναπνεύσει.»

newest oldest most voted
Notify of
ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ
Guest
ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ

ΔΗΛΑΔΗ;

τι λεει καλε
Guest
τι λεει καλε

ανεβηκε αερας στο λαιμο;

κουτσομπολα
Guest
κουτσομπολα

γιατι η μανα σου δεν η@@@ρε τις προτιμησεις σου τοσα χρονια τα σχολια περιμενε να το μαθει ?Δε φταινε τα σχολια εσυ φταις που εισαι τετοιο σουργελο ντυνεσαι σα νουμερο και κανεις ολο γελοιοτητες στα καναλιαΚοιτα τα μουτρα σου και μην κατηγορεις τους αλλους