: «Μου την έπεσε η μητέρα της κοπέλας μου. Αισθάνθηκα αηδία»

1
6
Γρηγόρης Σταμούλης Μου την έπεσε η μητέρα της κοπέλας μου Αισθάνθηκα αηδία

Tο πιο ακραίο πράγμα που του έχει συμβεί σε μία σχέση εξομολογήθηκε ο η ηθοποιός Γρηγόρης Σταμούλης, ο οποίος αυτό το διάστημα συμπρωταγωνιστεί με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στην σκηνή του Εθνικού θεάτρου, ενώ αποκάλυψε ότι έφτασε πολύ κοντά στο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Εμένα το πιο ακραίο που μου έχει συμβεί είναι να με φλερτάρει η μητέρα της κοπέλας μου. Ήταν στη μετεφεβική μου φάση, ζούσα έναν καλοκαιρινό έρωτα, μέχρι που εμφανίστηκε η μητέρα της και μου την “έπεσε”. Αισθάνθηκα αηδία και εξαφανίστηκα. Η δική μου οικογένεια δεν υπήρξε ποτέ δεσποτική. Έχω άλλα οκτώ αδέλφια. Οι γάμοι, οι χωρισμοί είναι μέσα στο πρόγραμμα. Η μητέρα μου δεν έχει τεράστιο λόγο στην προσωπική ζωή του καθενός μας»,αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός.
 
Όσο για τον γάμο που τελικά δεν έγινε ποτέ; «Πριν από τέσσερα χρόνια ήθελα να συζήσω, να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια με τη σύντροφο μου, αλλά δεν προέκυψε. Από τότε δεν το σκέφτομαι για να είμαι ειλικρινής, γιατί πληγώθηκα πάρα πολύ. Ένιωθα έτοιμος να δημιουργήσω οικογένεια, αλλά εκείνη όπως φάνηκε, δεν ήταν έτοιμη, παρόλο που είχαμε έξι χρόνια σχέση»
 

Πηγή: ΟΚ

newest oldest most voted
Notify of
ΠΙ
Guest
ΠΙ

ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΟΒΑΡΟ.ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ.