Γιάννης Σαββιδάκης: «Τρία πράγματα μετρούν στη ζωή: το σεξ, η μουσική και τα παιδιά»

2
2
Γιάννης Σαββιδάκης Τρία πράγματα μετρούν στη ζωή το σεξ η μουσική και τα παιδιά

Πόσο εύκολο είναι να κρατήσει κανείς έναν γάμο;

«Αν ταιριάζει πραγματικά το ζευγάρι, είναι εύκολο. Απλώς πολλοί γάμοι γίνονται μεταξύ ανθρώπων που δεν ταιριάζουν. Το μυστικό είναι να ταιριάζεις σαν ψυχή με τη γυναίκα σου. Αν ταιριάζεις μόνο στο lifestyle, στο οικονομικό ή στην εμφάνιση, κάποια στιγμή το ντεπόζιτο αδειάζει» τόνισε ο Γιάννης Σαββιδάκης στο Πρώτο Θέμα.
– Θεωρείς ότι είναι καλύτερο που η σύζυγός σου βρίσκεται εκτός χώρου;
«Μπορεί, για να μη βαριέμαι. Η γυναίκα μου εργάζεται σε μια ναυτιλιακή εταιρεία και μοιραζόμαστε άλλες εμπειρίες, άλλα άγχη και άλλα ζητούμενα.»
– Εχεις αποκτήσει δυο γιους…
«Τον Γιώργο και τον Μάνο. Εμφανισιακά δεν μου μοιάζουν πολύ, αλλά στον χαρακτήρα είμαστε ίδιοι. Είναι και οι δύο Ταλιμπάν, αεικίνητοι σαν εμένα. Και η γυναίκα μου προσπαθεί να μας ελέγξει αλλά δεν τα καταφέρνει.»
– Είσαι ενεργός πατέρας;
«Πολύ. Τους πλένω, τους καθαρίζω, τους ταΐζω, τους πηγαίνω στον γιατρό, τους βάζω ορό στη μύτη, παίζουμε μπάλα, ασχολούμαστε με τα αυτοκινητάκια, πηγαίνουμε στην παιδική χαρά. Με τους γιους μου κάνουμε μαζί τα πάντα όλα!»
– Εχεις ζήσει τη μεγάλη επαγγελματική επιτυχία και σήμερα ζεις την ολοκλήρωση με τα παιδιά. Τι είναι πιο δυνατό;
«Τρία πράγματα μετρούν στη ζωή: το σεξ, η μουσική και τα παιδιά. Ολα μαζί σε ένα μπαλονάκι, αλληλένδετα.»
– Τέλος, τι θα ήθελες επαγγελματικά;
«Να κερδίσω στο YFSF γιατί έτσι μου λένε οι φίλοι μου (γέλια). Αυτό που θα ήθελα είναι να βγάλω ένα τραγούδι και να το αγαπήσει πολύ ο κόσμος.»

newest oldest most voted
Notify of
Ελευθερια
Guest
Ελευθερια

Η Αγάπη που ειναι συμπαθεστατε κατα τα αλλα Σαββιδακη μας;Γιατί μετά απο πολλά χρόνια κάποια στιγμή δεν θα ειναι προτεραιότητα το σεξ αλλα η συντροφικότητα,να κανείς ταξιδάκια,βολτουλες να περνάς καλά με τον άνθρωπο σου αφού φύγουν τα παιδιά απο το σπίτι..αν έχεις υγιή βάση πιστεύω όλα τα προβλήματα τα @@@περνας.θα κανείς τα λάθη σου και θα συνεχίσεις.

Πρεπει να ναι
Guest
Πρεπει να ναι

50+