Έλενα Ράπτη:

6
3
Έλενα Ράπτη  Όταν χάνομαι στην αγκαλιά του Λούκα

Για τον τρόπο που αντιμετώπιζε τα media και που τα αντιμετωπίζει πλέον αλλά και για τη σχέση της με μικρότερο άνδρα, μίλησε η Έλενα Ράπτη.

«Παλιότερα που ήμουν πιο μικρή, δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ…Μία έξοδος γραφόταν σε 10 έντυπα, 10 εκδηλώσεις δεν γραφόταν πουθενά, οπότε έφτασα στο άλλο άκρο και δεν έβγαινα καθόλου» είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής από τη Θεσσαλονίκη και πρόσθεσε:

«Τώρα προσπαθώ να είμαι ο εαυτός μου και εννοώ… να κάνω αυτό που σκέφτομαι. Νιώθω την ανάγκη να βγω, θα βγω. Νιώθω την ανάγκη να κάνω παρέα με συγκεκριμένους ανθρώπους, θα κάνω. Αυτό σημαίνει ότι θέλω να βρεθώ σ’ ένα νυχτερινό κέντρο και να γυρίσω στο σπίτι στις 6; Ναι θα βρεθώ και θα είμαι κοντά στους ανθρώπους που θέλω να υπερασπιστώ».

Σχετικά με τη διαφορά ηλικίας και τη σχέση της με έναν μικρότερο άντρα, η ίδια είπε: «Εμένα ανάγκη μου είναι να επικοινωνώ. Να μπορώ να νιώθω ότι ο άνθρωπος που έχω απέναντι μου, με καταλαβαίνει, με νοιάζεται και με προστατεύει. Γιατί έξω από το σπίτι μπορεί να είμαι πάρα πολύ δυναμική, μέσα στο σπίτι είμαι πιο γήινη, πιο εύθραυστη. Κι εκεί εγώ χρειάζομαι μια σταθερή αγκαλιά ενός ανθρώπου που είναι προσγειωμένος, που ξέρει να δίνεται και να υπερασπίζεται» και επεσήμανε:

«Δεν είχα ξεφύγει ποτέ στο θέμα της ηλικίας, γι’ αυτό και για μένα είναι κάτι πρωτόγνωρο».

Tέλος αποκάλυψε την ηλικία της και πως έχει ακόμη καιρό να σκεφτεί μια ενδεχόμενη πρόταση γάμου!

newest oldest most voted
Notify of
ε
Guest
ε

τι μια λέει ότι δεν είχε άλλη φορά μικρότερο,την άλλη ότι ούτε τους μεγαλύτερους θα μπορούσε,δηλαδή πάντα ακριβώς συνομίληκους είχε;

τλ
Guest
τλ

ωραίος είναι

a
Guest
a

SIGA TO TEKNTO POU BRHKE..ENA MPOULH STH MOURH SAN SKYLOS XASKI

μπουμ
Guest
μπουμ

εμεις τους πληρωνουμε κατι τετοιους αργοσχολους

Είχα πάει λαική .....
Guest
Είχα πάει λαική .....

Με άλλα λόγια καταλάβετε ποιος έχει το πάνω χέρι και ποιος τρώει παντόφλα στην σχέση….

παρόλε παρόλε παρόλε
Guest
παρόλε παρόλε παρόλε

εμ, στα 40 τους γράφεις όλους στο …πουλί σου και κάνεις ότι γουστάρεις. Και μπλα μπλα μπλα μπλα με λίγα λόγια είδαν χαρά τα σκέλια μου