Ελένη Μενεγάκη: «Είχα στο σπίτι καλεσμένο από το Ιράκ και έπεσε πάνω στο χαλί»

1
3
Ελένη Μενεγάκη Είχα στο σπίτι καλεσμένο από το Ιράκ και έπεσε πάνω στο χαλί

Καλεσμένη την Δέσποινα Μοιραράκη είχε η Ελένη Μενεγάκη, στην εκπομπή της την Τετάρτη 2 Απριλίου. Αφού κυλίστηκε στα χαλιά περιέγραψε τί έγινε σπίτι της πριν λίγες ημέρες.

Όπως είπε είχε καλεσμένο στο σπίτι της, έναν κύριο από το Ιράκ, το επάγγελμα του οποίου ουδεμία σχέση είχε με χαλιά. Μόλις εκείνος μπήκε σπίτι της έπεσε πάνω στο χαλί της εισόδου. Δεν εννοούσε κυριολεκτικά, αλλά μεταφορικά, ότι το μάτι του έπεσε πάνω στο χαλί και ήθελε να μάθει από που είναι, πως το καθαρίζει και όλες τις λεπτομέρειες.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν του είχε την απάντηση αφού το χαλί, της το είχε πάρει από τη Δέσποινα Μοιραράκη με την εντολή να μην το καθαρίσει ποτέ γιατί χαλάει το χρώμα, το πέλος και η τρίχα.

«Δεν ήξερα τί να του πω. Ήξερα μόνο ότι είναι μεταξωτό. Τί να του έλεγα ότι η Δέσποινα μου έχει πει να μην το καθαρίζω ποτέ; Σκέφτηκα να σε πάρω εκείνη την ώρα να του εξηγήσεις. Μιλούσε μόνο Αγγλικά», είπε η παρουσιάστρια και συνέχισε λέγοντας ότι με τον Ιρακινό καλεσμένο της έψαχαν  μετά όλα τα χαλιά για να τα δει.

newest oldest most voted
Notify of
αν ειναι δυνατον
Guest
αν ειναι δυνατον

ακου τι λεει ρε…δεν ηξ ρερε πως να πει στα αγγλικα ότι το χαλι δεν καθαρίζεται…