Ξέσπασε τραγουδοποιός στο Facebook κατά του Βρεττού: «Τον λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη»

4
2
Ξέσπασε τραγουδοποιός στο Facebook κατά του Βρεττού Τον λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη

Κατηγορεί τον τραγουδιστή για κλεψιά τραγουδιού – συγκεκριμένα του τραγουδιού «Τ’ ανείπωτα» -και καταφεύγει στη δικαιοσύνη!

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης ξέσπασε εναντίον του Ηλία Βρεττού και έγραψε στη σελίδα του στο Facebook: «Παρά την ρητή κατηγορηματική μου άρνηση και απαγόρευση να διασκευάσουν και να δισκογραφήσουν το τραγούδι μου «ΤΑ ΑΝΕΙΠΩΤΑ», κάποιοι με περισσό θράσος το έκαναν ΕΡΗΜΗΝ μου!!!

Απαγορεύω την οποιαδήποτε ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ από τον εν λόγω «κύριο» («τραγουδιστή») καθώς και από την «εταιρία» με την οποία συνεργάζεται. Καταγγέλλω με όλη τη δύναμη του δίκιου μου την ΚΛΕΨΙΑ τους, λυπάμαι για το αισθητικό αποτέλεσμα που σας ταλαιπωρεί και σας υπόσχομαι ότι δεν θα το αφήσω έτσι! Είναι η δεύτερη φορά που κάποιος σκυλεύει επάνω στην δουλειά μου προσπαθώντας να «ΑΡΠΑΞΕΙ». Τον λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη. Έχω ήδη προσφύγει σε δικηγόρο για την περιπέτεια και την ζημία στην οποία υποβάλλομαι. Αναμείνατε για την συνέχεια!».

Στη συνέχεια μαινόμενος έγραψε: «Χάρηκε η ψυχή μου όλα αυτά τα χρόνια που νέα παιδιά τραγουδήσαν με την ψυχή τους το τραγούδι μου στα στέκια τους! Αγόρια και κορίτσια με τίμησαν με το μεράκι και την αγωνία τους! Η ζωή δεν χρειάζεται άδεια! Το ξήλωμα της ταυτότητας μας ξεκίνησε από την επίθεση στη γλώσσα μας και συνεχίστηκε με τον βιασμό της αισθητικής μας εδώ και χρόνια! Κάποιοι από αυτούς που υλοποιούν το εγχείρημα είναι και οι δισκογραφικές με τα απομεινάρια τους! Η δισκογραφική λοιπόν σε συνεργασία με την ΑΕΠΙ εκδώσαν μία «άδεια» (για β΄εκτέλεση) μεταξύ τους δίνοντας την έγκριση ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΘΩ ΚΑΝ. Το ηθικό μου δικαίωμα πάνω στην δουλειά μου αποτέλεσε ψιλό γράμμα για αυτούς και προχώρησαν στην δημόσια «εκτέλεση» του τραγουδιού μου, καθώς και στην ηχογράφηση του νέου τραγουδιστή τους. Προσπαθούν να ξαναγράψουν την ιστορία και να μας πετάξουν ως περιττά φορτία. Τι ζηλεύουν τελικά από το «καταθλιπτικό» έντεχνο; Αυτοί τα έχουν όλα, γκλαμουριά, λεφτά, φώτα , προβολή ατελείωτη και και και… Το μόνο που ζήτησα ήταν να με αφήσουν στον δρόμο μου και στην ησυχία μου. Δεν τους ενόχλησα ποτέ και για τίποτε. Πρώτα ο Μαζωνάκης με τα «Βαριά ποτά» τώρα αυτό! Ξέρετε ο καθένας μπορεί να κλέψει το «παιδί» σου να το «βιάσει» και να τη ΓΛΥΤΩΣΕΙ…!».

 

newest oldest most voted
Notify of
ιεροσυλία
Guest
ιεροσυλία

Το ξέρουμε ότι τον λένε Ζερβουδάκη…γιατί το λες?Και για μένα το σκότωσε ο Καρράς και ας είναι φίλος του και δεν ξέρω και γω τι…

ε
Guest
ε

την πριγκιπεσα τη σκοτωσε η βανδη με τον καρα είναι φιλος ο μαλαμας και επισης τον τραγουδοποιο τον λνε ζερβουδακη ολος ο κοσμος τον ξρει

ιεροσυλία
Guest
ιεροσυλία

Μετά τον ηλίθιο τον Καρρά που σκότωσε την Πριγκηπέσσα του Μάλαμα σειρά έχει άλλος ηλίθιος τώρα.Δημήτρη μαζί σου….Μην αφήσεις τον άφωνο και ατάλαντο Βρεττό να το τραγουδήσει ξανά.

L
Guest
L

MAZI SOU DIMITRI @@@ POLI KALA TA LES@@@@@@@@@ IEROSILIA NA DIASKEVASI O VRETTOS TO SIGKEKRIMENO TRAGOUDI@@@