Ράνια Θρασκιά: «Τα έκανα μαντάρα στο Just, οποιοσδήποτε μπορεί να τραγουδήσει καλύτερα από εμένα»

4
5
Ράνια Θρασκιά Τα έκανα μαντάρα στο Just οποιοσδήποτε μπορεί να τραγουδήσει καλύτερα από εμένα

Η πρεμιέρα του J2US έγινε και η γεύση που άφησε η επόμενη μέρα ήταν κάπως πικρή. Τα σχόλια, για την πρώτη μέρα του Show, δεν ήταν τα καλύτερα, τόσο για την παραγωγή, όσο και για τους πρωταγωνιστές. Το μαλλί της Ζέτας και ο φωτισμός είναι κάτι το οποίο δίχασαν τα τηλεοπτικά πάνελ και τους σχολιαστές, αλλά και κάποιοι που δεν τα πήγαν τόσο καλά στο τραγουδιστικό κομμάτι. Μια από αυτές τις συμμετοχές ήταν και της Ράνιας Θρασκιά, όπου χαρακτηρίστηκε κάπως…κακόφωνη.

Η ίδια, σε συνέντευξη στην Μεσημεριανή Μελέτη, μίλησε για τα όσα ακούστηκαν μετά την εμφάνιση της. «Τι θέλεις να σου πω; Ότι ήμουν καταπληκτική, ότι ήμουν μια οπτασία, ότι ήμουν το αηδόνι της Ελλάδος, ο οποιοσδήποτε μπορεί να τραγουδήσει καλύτερα από εμένα, αλλά προς το παρόν, γιατι ακόμη δεν έχω πει την τελευταία μου λέξη. Δεν άκουγα την φωνή μου, είχα τόσο άγχος, δεν ξέρω πως το κάνουν οι τραγουδιστές και συντονίζονται, εγώ βγήκα είδα τον κόσμο, χάρηκα, είπα εντάξει θα παρουσιάσω κάτι. Μετά ακούω την μουσική και λέω πρέπει να πω ένα τραγούδι, ούτε που μπήκα, ούτε που βγήκα, μαντάρα τα έκανα, θα επανέλθω δριμύτερη δεν τα παρατάω έτσι εγώ.

newest oldest most voted
Notify of
χαρι
Guest
χαρι

πιο βαρετη πεθαινεις

Μιμή
Guest
Μιμή

Ρανιούλα εντά@@@ι,δεν σου κάθεται,έχεις εκπομπή στο Αλτερ,κλείνει το Άλτερ,είναι να παρουσιάσεις εκπομπή στην ΕΡΤ,κλείνει η ΕΡΤ,βγάζεις βιβλίο παπαριά,παρουσιάζεις κάρτες ασφαλισης για τις αιμορροίδες,ρε κορίτσι μου οκ σεβαστό ανεργία έχετε και σεις,αλλα μην τα @@@φτιλίζεις όλα,έχεις κ κάτι πτυχία,υπάρχει ζωή και εκτός τηλεόρασης,για ένα ψωροχιλιάρικο που σου δίνουν εκεί να ταλανίζεσαι@@@Γενικά πάρτο απόφαση,δεν κάνεις για τηλεόραση,ασε το σπορ κοίτα τα παιδάκια σου.

Δ
Guest
Δ

Ρανθα εισαι τυχερη, ισως φυγει πρωτη η Τετα, η Παπαθωμα κ μετα εσυ…αλλα μην βασιζεσαι απολυτα στις προβλεψεις μου, ισως ειναι αισιοδο@@@ς…

κοράκι
Guest
κοράκι

ωχ,δεν τα παρατάει έτσι, λέει,μας απειλεί