Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Έκανα one-night stand και κράτησε δυο χρόνια»

2
7
Αλέξανδρος Μπουρδούμης Έκανα onenight stand και κράτησε δυο χρόνια

Μπορεί να λένε τα εν οίκω μη εν δήμω, ωστόσο οι celebrities πολλές φορές παραβιάζουν αυτό τον άγραφο νόμο. Σε μία συνέντευξη, όταν η συζήτηση πάει στην ερωτική τους ζωή, αναγκάζονται να αποκαλύψουν πικάντικες λεπτομέρειες. Αυτό συνέβη και με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Πότε ήταν, λοιπόν, η πρώτη του ερωτική εμπειρία; «Ήταν στα 17 μου και μπορώ να πω ότι είχε αρκετά κωμικά στοιχεία. Όταν κάτι δεν ξέρεις πώς γίνεται, είσαι λίγο άτσαλος δεν ξέρεις που να βάλεις τα χέρια σου, τα πόδια σου. Είχα αρκετό άγχος-αλλά αυτό που μου έχει μείνει είναι κάτι πολύ γλυκό και τρυφερό».

Ο ηθοποιός απάντησε στο ΟΚ! αν έχει επισκεφθεί ποτέ οίκο ανοχής. «Στη εφηβεία μου είχα πάει με τους φίλους μου τη λεγόμενη “μπ@@ρδελότσαρκα” , αλλά μη φανταστείς ότι κάναμε κάτι. Μπήκαμε μέσα, πιάσαμε την κουβέντα με τις κοπέλες αλλά δεν είχαμε χρήματα για να κάνουμε κάτι παραπάνω.»

Όσο για το αν έχει κάνει one-night stand; Η απάντηση είναι θετική, αλλά δεν είναι από τις περιπτώσεις τις συνηθισμένες. Ο λόγος ήταν ότι διήρκησε… λίγο παραπάνω! «Ναι, έχω κάνει και μάλιστα κράτησε δύο χρόνια».

newest oldest most voted
Notify of
Μετα απ αυτο τιποτα?
Guest
Μετα απ αυτο τιποτα?

Αυτό ηταν δεσμος βρε ασχετε.

κοράκι
Guest
κοράκι

άλλος γόης απο ‘δω