Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αΐβάζης: Για πρώτη φορά μαζί στο θέατρο!

1
1
Μαρία Κορινθίου  Γιάννης Αΐβάζης Για πρώτη φορά μαζί στο θέατρο

Αφοσιωμένοι γονείς, η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αΐβάζης παρακολούθησαν γεμάτοι χαρά και περηφάνια την πρώτη παρέλαση της κόρης τους, Ισμήνης, ως μαθήτρια νηπιαγωγείου για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Ντυμένη με τη χαρακτηριστική στολή του ιδιωτικού σχολείου όπου φοιτά, η Ισμήνη Αΐβάζη παρέλασε μαζί με τους συμμαθητές της στους δρόμους των Σπάτων.

Ο Γιάννης Αΐβάζης, μάλιστα, για χάρη της κόρης του εκτέλεσε χρέη φωτορεπόρτερ και με μια φωτογραφική μηχανή ανά χείρας δεν σταμάτησε να καταγράφει καρέ – καρέ κάθε βήμα της Ισμήνης, ενώ στο τέλος της παρέλασης η μικρή ανταμείφθηκε με ένα μεγάλο μπαλόνι.

Το ζευγάρι, πάντα αγαπημένο όπως αποδεικνύουν και τα τρυφερά στιγμιότυπά του, ετοιμάζεται για ένα νέο βήμα στη σχέση του. Για πρώτη φορά, η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αΐβάζης θα συνεργαστούν στο θέατρο, κάτι που είχαν αποφύγει μέχρι τώρα, παρά τις πολλές προτάσεις που είχαν δεχτεί, θεατρικές και τηλεοπτικές. Το ζευγάρι θα συμπρωταγωνιστεί στο καινούργιο κωμικό έργο του Δημήτρη Μητρόπουλου με τίτλο «Άνω – Κάτω», που θα κάνει πρεμιέρα αμέσως μετά το Πάσχα στο Θέατρο «Βεάκη», ενώ σχεδιάζεται ήδη και η καλοκαιρινή περιοδεία.

Δείτε φωτογραφίες

korinthiou1

korinthiou2

korinthiou3

korinthiou4

newest oldest most voted
Notify of
Και ειχε μια σκασιλα ο κοσμος
Guest
Και ειχε μια σκασιλα ο κοσμος

Χεστηκε ο κοσμος ολοι περναγανε αδιαφορα απο διπλα τους σαν να μην τους η@@@ρε κανεις