Μικρούτσικος για J2US: «Ο Ουγγαρέζος παρουσιάζει, η Ζέτα διεκπεραιώνει, καλό είναι να μην χρειάζεσαι autocue»

3
1
Μικρούτσικος για J2US Ο Ουγγαρέζος παρουσιάζει η Ζέτα διεκπεραιώνει καλό είναι να μην χρειάζεσαι autocue

Ο πάντα ανατρεπτικός Ανδρέας Μικρούτσικος δεν θέλει και πολλές συστάσεις, τόσο για την παρουσία του στον χώρο της δουλείας, όσο και στον εκρηκτικό χαρακτήρα του. Ο ίδιος, την συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται στην Κύπρο και παρουσιάζει το Talent Show Υour Song. Σήμερα, βρέθηκε καλεσμένος στο πρωινό του Mega και όπως ήταν φυσικό δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην επικαιρότητα. Έτσι όταν βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, οι μνήμες του στον συγκεκριμένο χώρο είναι αρκετές, καθώς έχει υπάρξει σε πολλές παραγωγές του καναλιού και εκτιμά πολλούς από τους ανθρώπους που υπάρχουν στο Mega.

Έτσι μίλησε και για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Εκτιμώ πολύ τον Δημήτρη και είναι και πολύ καλός στο show που παρουσιάζουν γιατί αυτός είναι ο βασικός παρουσιαστής του show». Με τον Πέτρο Κωστόπουλο να επεμβαίνει λέγοντας του πως η Ζέτα Μακρυπούλια είναι η βασική παρουσιάστρια και ο ίδιος να συνεχίζει:

«Αλήθεια; Μπερδεύτηκα με αυτό που βλέπω μάλλον, ο Ουγγαρέζος κάνει παρουσίαση και η άλλη κάνει διεκπεραίωσε. Το κουκούτσι της παρουσίασης είναι να μπαίνεις μέσα σε όλα τα πράγματα χωρίς να χρειάζεσαι κάποιο Autocue». Είπε, αποστομώνοντας τους παρουσιαστές της εκπομπής.

newest oldest most voted
Notify of
./././.
Guest
./././.

ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙ1? ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ? ΜΗΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΛΕΣ ΕΥΚΟΛΑ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΤΑΖΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ… ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΙ.

λογιδριο
Guest
λογιδριο

Οταν μιλαει ομως σαλιαζει ρε φιλε.λες κ τον πιανει αμοκ

κον
Guest
κον

Ο Μικρουτσικος λειπει πραγματικα απ την τηλεοραση