Έξαλλος ο Κωστόπουλος: «Να κάνω τώρα εγώ μήνυση στην Παπαθωμά για δυσφήμιση;»

1
2
Έξαλλος ο Κωστόπουλος Να κάνω τώρα εγώ μήνυση στην Παπαθωμά για δυσφήμιση

Ξημερώματα Παρασκευής η Θεοφανία Παπαθωμά πόσταρε την απάντηση της στα όσα ειπώθηκαν χθες από τον Πέτρο Κωστόπουλο, αλλά τα έβαλε και με το J2US. Ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι ήθελαν να την «εξαφανίσουν» από το σόου, κάνοντας της σαμποτάζ. Ακόμη είπε ότι αν πήγαινε στο Πρωινό mou, θα την «κανιβάλιζαν».

Η παρέα της πρωινής εκπομπής του Mega, έπαιξε πρώτο θέμα τις δηλώσεις της και έδωσαν τη δική τους απάντηση. «Εκείνη «κακοποιείται»; Εμείς τι να πούμε; Αυτά είπα εγώ; Να της κάνω τώρα εγώ μήνυση για δυσφήμιση; Γελάω, αλλά δεν είπα αυτά. Ξέρει ελληνικά; Εισαγωγικά βάζουμε όταν αναπαράγουμε τα ακριβή λόγια», σχολίασε ο Πέτρος Κωστόπουλος και συνέχισε:

«Αυτό είναι ένα σόου για να διασκεδάσεις. Απλά στην αρχή ξεκινάνε χαρούμενοι, στην πορεία βλέπουν πόσο δύσκολο είναι, κουράζονται και χαλιούνται. Η Θεοφανία δεν είχε την χαμηλότερη βαθμολογία, ψήφισε ο κόσμος. Άρα να ρίξει και να ένα μπινελίκι στο κοινό, αφού έριξε σε όλους. Αυτό που θεώρησε, όμως, φοβερή αγένεια είναι αυτό που έγινε με τον Γιώργο Παπαδημητράκη. Χθες ήρθε το παιδί και το είπε και μόνος του. Πήγε εκεί για να δείξει τη δουλειά του και γυρνάει η αγενέστατη και του λέει “σου κάνω δώρο το να φύγουμε”. Σταματάω μην μου ξεφύγει και πω τίποτα χειρότερο. Επειδή εγώ διαβάζω σε sites τι γράφουν, γράφτηκαν πράγματα για το πώς τραγούδησε, πώς ντύθηκε που έπρεπε να τραβάει τα μαλλιά της. Σε εμάς βρήκε να την πέσει;».

Η Τζένη Μπαλατσινού ήταν της άποψης ότι περιθωριοποιεί μόνη της τον εαυτό της και ότι δεν πιστεύει ότι κάποιος ήθελε να την διώξει από το σόου. Ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχολίασε ότι δεν του άρεσε το γεγονός ότι έγραψε ένα κατεβατό στο Facebook και δεν θέλησε να μπει στη διαδικασία του διαλόγου.

newest oldest most voted
Notify of
Για την φουκαριάρα την μάνα μου
Guest
Για την φουκαριάρα την μάνα μου

Να της κάνεις Πέτρο μου, να ρθει στο δικαστήριο με το χρυσό το φόρεμα να της φύγει και ο καημός. Αιντε από κει, που πήγαν και την . . .παρακαλούσαν κιόλας. Μα τελικά κανένας δεν ήθελε να παει στο σόου για να @@@πέσουν σε celebrity last last year?