Ο Μουτσινάς έδωσε τα χέρια για του χρόνου του χρόνου!

5
0
Ο Μουτσινάς έδωσε τα χέρια για του χρόνου στον Alpha

«Έχει κλείσει με το MEGA για να παρουσιάσει την επόμενη σεζόν το «Πρωινό mou» με τη Ζέτα Μακρυπούλια»! Αυτό κυκλοφορεί ως… είδηση των τελευταίο καιρό, σχετικά με το τι πρόκειται να κάνει του χρόνου ο Νίκος Μουτσινάς!

 Πριν από καιρό είχα αναφερθεί σε αυτή τη φημολογία, αναφέροντας ότι γνωρίζω πολύ καλά πως ουδέποτε στέλεχος του MEGA έχει συναντηθεί και μιλήσει για συνεργασία με τον παρουσιαστή για την επόμενη σεζόν. Αντίθετα μάλιστα, φαίνεται ότι συναντήσεις έγιναν με την άλλη πλευρά, αυτή του ALPHA, που φρόντισαν και… έδεσαν τον Μουτσινά.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, πριν από λίγες ημέρες τα στελέχη του καναλιού της Κάντζας έδωσαν τα χέρια με τον παρουσιαστή ανανεώνοντας έτσι τη συνεργασία τους και για την επόμενη σεζόν. Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από στέλεχος του σταθμού που ρωτώντας τον αν πραγματοποιήθηκε συνάντηση μου είπε πως «ο ALPHA έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον Νίκο Μουτσινά και ποτέ δεν τέθηκε θέμα για τη μη ανανέωση της συνεργασίας μας. Πράγματι πριν από λίγες ημέρες συναντηθήκαμε και είπαμε ότι θα συνεχίσει και του χρόνου».

Για την… επισφράγιση της συνεργασίας, μπορεί να μην έπεσαν υπογραφές, αλλά έδωσαν τα χέρια, ενώ μάλιστα, όπως πληροφορήθηκα στις αρχές Μαΐου θα τα βάλουν όλα κάτω για να δουν ποιο θα είναι το πλαίσιο συνεργασίας τους. Βέβαια ο Μουτσινάς έχει δηλώσει πως δεν θέλει να κάνει κι άλλη χρονιά το «Δέστε τους», αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα συνεχίσει να είναι… δεμένος στο κανάλι της Κάντζας. Τουλάχιστον έτσι αποδεικνύεται από το «έδωσαν τα χέρια». Βέβαια στο τηλεοπτικό τοπίο, έχουμε δει πολλά, όπως να… ξεχνούν ακόμα και συμβόλαια, αλλά το ότι και οι δύο πλευρές, ο σταθμός και ο παρουσιαστής, φέρονται ικανοποιημένοι και θέλουν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους βάζει τουλάχιστον τέλος στις φήμες, ενώ «παγώνει» τα σχέδια των… μνηστήρων και για τις δύο πλευρές!

newest oldest most voted
Notify of
οχι
Guest
οχι

το κορακι κανει πλακα με ολους η Guest ειναι χαζη Μενεγακοφαν

ςς
Guest
ςς

Εχουμε πει guest=κορακι.

ξερολιαση
Guest
ξερολιαση

τωρα η guest διαψευδει και ρεπορταζ. ναιιιιιι

Guest
Guest
Guest

Αυτός, πάντως, το αρνήθηκε οπότε μάλλον δεν ισχύει το ρεπορτάζ.

patistas
Guest
patistas

MEGALO lathos tou moutsina @@@ dehtike na kanei to nik o klok horis afstiroterous orous. Tin patise.